Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Πω πω οφθαλμόλουτρο;) Ένα κάρο κιθάρες - όνειρα και παίκτες περιοπής, btw ψάξτε για video του Guthrie Govan θα μείνετε με το στόμα ανοικτό [απίστευτη τεχνική].

Δημοσιευμένο

να και μια απορητη φωτο που τραβηξα κατα τη διαρκεια της επισκεψης μου στο εργαστηρι του Suhr.

Aπεικονιζει το ΒΑΣΙΚΟ εργαλειο κατασκευης των κιθαρων του!

arton32935.jpg

:lol: :lol: :lol:

ωχ,θα με σκοτωσει ο Τακης! :lol: :lol: 8O

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο
ψάξτε για video του Guthrie Govan θα μείνετε με το στόμα ανοικτό [απίστευτη τεχνική].

το εχω φιλαρακι...ασε να ηταν μονο η ..εξωγηινη τεχνικη του καλα θα ηταν...τα κομματια του ειναι και κομματαρες...

εγω οταν ειδα αυτο το video ψαρωσα ακομα πιο πολυ και απο οταν ειδα live του srv.. :oops:

Δημοσιευμένο
ρε να σε παρει' date='πανω που ειχα ηρεμισει μου δειχνεις κιθαρες Suhr? :wink:[/quote']

ασε ασε..οτι και να λεμε για rockinger,warmoth και και και..οι κιθαρες αυτες ειναι απλα αλλου... 8) α!και το να φτιαξεις bolt on κιθαρα ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ γνωσεις :!:(superfunk μεινε ψυχραιμος..χεχε :wink: )

Δημοσιευμένο

Greg Howe...Scott Henderson....Guthrie Govan...Doug Aldrich...kαι εμεις εμεις εχουμε ομως Μαζωνακη...Βανδη..Σαρμπελ...Κοκκινου...

BTW αν δειτε τον πιτσιρικα που εχει εκει -Nick Sterling...θα παθετε μουν...κα..ολα τα λεφτα...αψογο και ακρως επαγγελματικο παιξιμο.. :D :D

Δημοσιευμένο
αν δειτε τον πιτσιρικα που εχει εκει -Nick Sterling...θα παθετε μουν...κα..ολα τα λεφτα...αψογο και ακρως επαγγελματικο παιξιμο.. :D :D

+1000 :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...