takis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2006 απολαυστε εργα τεχνης http://www.hugeracksinc.com/board/viewtopic.php?t=19404&start=0 8)
z43k0 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Πω πω οφθαλμόλουτρο;) Ένα κάρο κιθάρες - όνειρα και παίκτες περιοπής, btw ψάξτε για video του Guthrie Govan θα μείνετε με το στόμα ανοικτό [απίστευτη τεχνική].
mentalvortex Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 ρε να σε παρει,πανω που ειχα ηρεμισει μου δειχνεις κιθαρες Suhr? :wink:
Goatbarber Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Ρε τον παλιοΧεντερσον...... :lol: :lol: :lol: Τον γεροξεκουτι αχρηστο κιθαριστα..... :lol: :lol: χαχαχα...... "Simplicity is gold"
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 να και μια απορητη φωτο που τραβηξα κατα τη διαρκεια της επισκεψης μου στο εργαστηρι του Suhr. Aπεικονιζει το ΒΑΣΙΚΟ εργαλειο κατασκευης των κιθαρων του! :lol: :lol: :lol: ωχ,θα με σκοτωσει ο Τακης! :lol: :lol: 8O www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
gto234 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Και ο Greg Howe στη Suhr??? Α ρε αμερικάνοι κωλόφαρδοι...
takis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 ψάξτε για video του Guthrie Govan θα μείνετε με το στόμα ανοικτό [απίστευτη τεχνική]. το εχω φιλαρακι...ασε να ηταν μονο η ..εξωγηινη τεχνικη του καλα θα ηταν...τα κομματια του ειναι και κομματαρες... εγω οταν ειδα αυτο το video ψαρωσα ακομα πιο πολυ και απο οταν ειδα live του srv.. :oops:
takis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 ρε να σε παρει' date='πανω που ειχα ηρεμισει μου δειχνεις κιθαρες Suhr? :wink:[/quote'] ασε ασε..οτι και να λεμε για rockinger,warmoth και και και..οι κιθαρες αυτες ειναι απλα αλλου... 8) α!και το να φτιαξεις bolt on κιθαρα ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΕΣ γνωσεις :!:(superfunk μεινε ψυχραιμος..χεχε :wink: )
antouan_z Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 Greg Howe...Scott Henderson....Guthrie Govan...Doug Aldrich...kαι εμεις εμεις εχουμε ομως Μαζωνακη...Βανδη..Σαρμπελ...Κοκκινου... BTW αν δειτε τον πιτσιρικα που εχει εκει -Nick Sterling...θα παθετε μουν...κα..ολα τα λεφτα...αψογο και ακρως επαγγελματικο παιξιμο.. :D :D
takis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2006 αν δειτε τον πιτσιρικα που εχει εκει -Nick Sterling...θα παθετε μουν...κα..ολα τα λεφτα...αψογο και ακρως επαγγελματικο παιξιμο.. :D :D +1000 :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση