ibanezas470 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Βρηκα χτες τυχαια το μεταλλοφωνο που ειχα στην εκτη δημοτικου.. καθως επαιζα λεω να δω με το κουρδιστηρι της κιθαρας αν ειναι οκ.. και ειναι ξεκουρδιστο.. :o πως το εξηγειται?? συστολη διαστολη?? μου εχει κινησει την περιεργεια!! μηπως να αλλαζα κουρδιστηρι κιθαρας? ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ήταν κάποτε σωστό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ThePilgrim Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ϊσως να άλλαξε η σύσταση του μετάλλου από την οξείδωση ....another day.....another corpse....another reason...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δεν ξερω γιατι απλουστατα οταν μας εκαναν μουσικη στο σχολειο και πηρα το μεταλλοφωνο δεν ηξερα τιποτα ;D ;D προλαβενει να αλλαξει μεσα σε 6 χρονια τοσο πολυ που να εχει ξεκουρδιστει?? νερα παντος και τετοια δεν εχουν πεσει ουτε ηταν σε μερος με υγρασια...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 το χρώμα του μετάλλου είναι ίδιο όπως τότε? Btw και γω επαιζα μεταλλοφωνο στο δημοτικό ;D ;D ;D ;D ....another day.....another corpse....another reason...
funky_bassman Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Εγώ ως νορμάλ παιδάκι στο δημοτικό έπαιζα μπάλα... Και με τα νεύρα των γονιών μου ενίοτε... LA ROJΑ ARMADA
ThePilgrim Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Εγώ ως νορμάλ παιδάκι στο δημοτικό έπαιζα μπάλα... Και με τα νεύρα των γονιών μου ενίοτε... χαχαχαχ αυτά εννοούνται απο μόνα τους ;) ;). ποοο εχω πεθυμήσει τώρα που το πες να πάω για μπαλίτσα :D :D :D ....another day.....another corpse....another reason...
Babtua Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Το πιθανότερο είναι ποτέ να μην ήταν κουρδισμένο... Από την άλλη, έχω την εντύπωση (διορθώστε με αν έχω λάθος) ότι στα όργανα ορχήστρας (όπου ας πούμε ότι ανήκει το μεταλλόφωνο), τα πολύ υψίσυχνα όργανα όπως αυτό έχουν συνήθως λίγο sharp κούρδισμα. (Μπορεί και να κάνω λάθος, απλά κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου τριγυρίζει αυτή η άποψη που μάλλον είχα διαβάσει κάπου, αλλά δεν είμαι και σίγουρος...) Αρβύλες...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Το μεταλλόφωνο (glockenspiel) ανήκει στα όργανα της κλασσικής ορχήστρας. Είναι ήδη τονικά ρυθμισμένα και ανάλογαμε το υλικό της μπαγκέτας υπάρχει και η αισθητική του ήχου. Το δικό σου έχει διαβρωθεί με το πέρας του χρόνου. www.sonicspace.gr
blue Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Το μεταλλόφωνο (glockenspiel) ανήκει στα όργανα της κλασσικής ορχήστρας. Είναι ήδη τονικά ρυθμισμένα +1 Το δικό σου έχει διαβρωθεί με το πέρας του χρόνου. αν είναι παιδικό παιχνίδι (και όχι όργανο) είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ποτέ κουρδισμένο https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση