telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 εξαρτάται τι εννοείς thrash...και το kill'em all thrash είναι και το world painted blood thrash είναι κι αυτό..καμμία σχέση στον ήχο.. Τους Slayer εννοώ φυσικά ;)
telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Και εγω σε μια les paul που ειχα βαλει emg ψοφιος ηταν ο ηχος με σχεση κατι duncan design που εχω σε μια schecter μου,η schecter ειναι μαλλον απο basswood Νομίζω ότι η Schecter είναι από μαόνι ( η Hellraiser είναι, παντως).
telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πάντως με τον emg ίσως να μπορέσεις (με τα κατάλληλα εφε)να φτιάξεις καλύτερο ήχο για thrash.Αν και προσωπικά μου αρέσει ο jb. Χμ, θα χρειαστεί ψάξιμο λοιπον...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Βάλε κανα κλιπ. Θέλω να ακούσω τους μαγνήτες - από περιέργεια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω να μου πείτε εντυπώσεις.
telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ρε μπας και αυτό το "κούφιο" και "ξηρό" είναι όντως γνώρισμα των EMG και τσάμπα τα βάζω με το basewood;;; ;D
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πες μας και που την συνδεεις την κιθαρα . Παντως κατι λαθος θα κανεις σιγουρα.Αυτο που ισχυριζεσαι απλα δεν παιζει Recording is God's way of tellin you that you suck
telemanic Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Από τη στιγμή που παίρνω τον επιθυμητό ήχο με τον JB πολύ εύκολα, ενώ με τον EMG απλά πλησιάζω, δε νομίζω να έχει νόημα πλέον ο εξοπλισμός. Θα έψαχνα το λάθπς στον εξοπλισμό αν δε μπορούσα να πάρω τον ήχο που θέλω που καμια από τις δύο κιθάρες. Συνήθως χρησιμοποιώ την Digitech RP500 σε Roland Cube 30x΄, αλλά και στις ενισχυταρες του studio, τα ίδια...
aris 17561 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 το πιο πιθανο κατα την αποψη μου ειναι οτι απλα δεν σου αρεσει ο emg μαγνητης σαν ηχος... γενικα ο emg ειναι ακτιβ οποτε το basswood που λες φιλε μου παιζει πολυ μικρο εως μηδαμηνο ρολο στον ηχο σου με την συγκεκριμενη κθαρα... οσο για το αν τα ξυλα παιζουν ρολο η αποψη μου ειναι οτι παιζεουν και πολυ συμαντικο μαλιστα...αν σκεφτει κανεις οτι ρολο παιζει ακομα και οι χορδες αλλα και οι πενες ποσο μαλλον το ξυλο που δονειται και δινει την χροια σε συνδυασμο με πολλα αλλα βεβαια. στην περιπτωση ομως των ακτιβ μαγνητων δεν παιζει ρολο και τοσο το ξυλο . οποτε απλα δεν σου αρεσει ο emg δεν ειναι κακο... δεν αρεσουν σε ολους ολα... τωρα οσο για αυτο που ειπωθηκε παραπανω οτι ο jb δεν κανει για thrash δεν νομιζω οτι ισχυει αφου σε εναν higη gain ενυσχητη μπορει να βγαλει απιστευτη βρωμια ακομα και για death. πλεον δεν χρειαζεται να εχεισ στην κιθαρα σου ultra high gain μαγνητεσ για να βγαλεισ βαρυ ηχο , παιζουν και οι ενυσχητες τον ρολο τους...η σεχτερ που εχω εχει εναν jb πανω απο μαμα , και τα γκαζια του ειναι απιστευτα...σημειωτεων οτι και η τζακσον , ως επι τω πλειστον βγαζει μεταλοκιθαρες εχει εφοδιασει τα περισσοτερα μοντελα της με το κλασσικο σετ jazz-jb οι οποιες εχουν πραγματικα πολυ βαρυ ηχο...εχω την rr3 και αναγκαζομαι να χαμηλωσω το γκειν πολλες φορες... http://www.youtube.com/user/aris17561
pinhead Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δεν ξερω αν ειναι μυθος αυτο με τους emg και τα ξυλα αλλα εγω μια φορα μου ειχα παιξει τον 89 γεφυρα σε μια cort ειχε διαφορα με τον 89 τον δικο μου.βεβαια εκει ειχαμε αλλη γεφυρα κτλ που "μαλλον" παιζει μεγαλο ρολο...τεσπα να σημειωσω οτι τους emg πρεπει να τους εχεις πολυ ψηλα για να ακουστουν οπως πρεπει.Για δες λιγο σε τι υψος ειναι ο δικος σου?Για παραδοσιακο thrash ειναι φοβερος αν και τελικα αρχισα να πηγαινω με το ρευμα που προτιμαει 85 στη γεφυρα. never compromise tone for features....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση