WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Κύριε Bihla μας ανοίγετε την όρεξη. Πάντος για limited... γιατι τις βγάζουν limited edision ρε γ***το? αστην εκει να βγαίνει να έχει ο κοσμος να παίρνει. Άνετα θα μπορούσε να είναι παραγωγής, αλλά ξέρεις τώρα, κολλάμε ένα limited σε ένα μοντέλο με λίιιγο διαφορετικά specs (αν έχει διαφορετικά specs) και πάρε την καμπανιά. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ας το βγάλει η epiphone αυτο το finish. δεν με χαλάει καθόλου.........μα καθόλου. παω να τους στειλω mail ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
odis13 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ρε σεις το cream σε καμια 335 στυλ θα δειχνει ομορφο...εγω ειμαι με Μπιχλα.
yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 σαν "τσιρλιό" είναι ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
kultura Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 σαν "τσιρλιό" είναι ;D Καλά κι εσύ το... "έχεσες" το θέμα! ;D
yannis37 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 τι έγινε ρε παιδιά? με ακούσανε στην gibson ;D ;D ;D αλλά "τσούζει' http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Les-Paul-Standard-2010-Limited.aspx HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
Earendil Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Καλωσήρθες τρελό καρναβάλι. Μπράβο στο Nashville. :P ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
kultura Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Γιατί τόσο κιτς ρε παιδί μου; Επίτηδες το κάνουν; Θα μπορούσε να βγει οργανάρα, με μονό πάνω διπλό κάτω, και πάνε και του κοτσάρουν το σύστημα να το κάνουν (τ)ρόμποκοπ! :-X
odis13 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 3-tone sunburst...δε φτανει που εχουν οι fender αυτη την αηδια, τωρα την αντιγραφουνε και τα nashville boys. Οσο για τα ηλεκτρικα, αν το επομενο μοντελο της gibson δεν εχει ενσωματωμενη καφετιερα εγω θα απογοητευτω. Πραγματικα... Τωρα που το σκεφτομαι, και η Fender και η Gibson σκιζονται να ανανεωσουν τα προιοντα τους, να κανουν καινοτομιες και ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Οι μεν εχουν δοκιμασει καθε χρωμα και συνδυασμο specs known to man πανω στις ιδιες κιθαρες, οι δε εχουν παρει τις κιθαρες τους και αφου τις δωσαν για διακοσμηση στο circo medrano, προσπαθουν να τους χωσουν οτι αυτοματοποιημενο hardware υπαρχει, μπας και βγει τιποτα!
alexi Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Γιατί τόσο κιτς ρε παιδί μου; Επίτηδες το κάνουν; Θα μπορούσε να βγει οργανάρα, με μονό πάνω διπλό κάτω, και πάνε και του κοτσάρουν το σύστημα να το κάνουν (τ)ρόμποκοπ! :-X χαχαχα!! ;D (τ)ρόμπκοπ.... ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση