yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 μερούδια guys, βεβαια ειναι εντελώς προσωπικά τα γούστα αλλά....τι @@@άτο finishing έχει αυτή η standard. γιατι τις βγάζουν limited edision ρε γαμωτο? αστην εκει να βγαίνει να έχει ο κοσμος να παίρνει. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ωραια ειναι αλλα τοσο που θα εχει δεν θα την παιρνει και πολυς κοσμος! :P
Nikoubis Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Κριμα που τοσο ωραιο burst δε θα κρατησει, λογω του οτι ειναι nitro. ;D
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ωραια ειναι αλλα τοσο που θα εχει δεν θα την παιρνει και πολυς κοσμος! :P +1.Εχω την εντυπωση οτι σε πολυ λιγους θα αρεσει.Εγω προσωπικα το απεχθανομαι το δευτερο χειροτερο lespaul finish που εχω δει μετα το θρυλικο clownburst
Earendil Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 *βγαίνει στο μπαλκόνι και γκαρίζει "πέστα Μεσημεριάρη, πέστα"* τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Μερικές κούκλες σε απαλά finishes για να συνέλθουμε Αυτή μου αρέσει πάρα πολύ (cream latte). Είμαι καλά?
kultura Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Αυτή μου αρέσει πάρα πολύ (cream latte). Είμαι καλά? Την σώζουν τα νίκελ, γιατί αν ήταν χρυσά θα ήσουν απαράδεκτος... ;D
yannis37 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ουουουουουουου!!!!! τι μαδέρια ειναι αυτά που βάλατε ωρε?(εκτώς απο την goldtop) λίγο χρώματάκι να σπαει το μάτι. σαν την τραπεζαρία μου ειναι αυτές. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Την σώζουν τα νίκελ, γιατί αν ήταν χρυσά θα ήσουν απαράδεκτος... ;D Mα δεν σου ανοίγει την όρεξη? Φρέσκο, ζεστό, να βουτάς και τον humbucker σου μέσα να μαλακώνει :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση