ignantios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 μικρο και τριανταφυλλενιο... http://www.youtube.com/watch?v=Z7E3a0ItQxY απο τα καλυτερα σολο που εχει γραψει...... charvel socal που εγινε san dimas με seymour duncan custom bridge και '59 neck με rp500.............. RUN FOREST....RUN!!!!
VietMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Νice tone αλλα πρεπει να παιζει καποιο χρονικο μπερδεματακι νομιζω... Hi!! I'm Paul from guitar world!!
ignantios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Νice tone αλλα πρεπει να παιζει καποιο χρονικο μπερδεματακι νομιζω... υπαρχει μια υποψια......αλλα δεν ειμαι σιγουρος και εγω.............μου φαινεται στο τελος κατι μου λειπει.....εαν εννοεις εκει....... ::) RUN FOREST....RUN!!!!
VietMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Oxi στο τελος. Μου φαινεται οτι εχεουν φαγωθει κανα δυο bendακια στο 0.10-0.12. Και εγω το δουλευα πριν κατι μερες και οντως ειναι ενα απ τα πιο ομορφα που εγραψε Hi!! I'm Paul from guitar world!!
ignantios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Oxi στο τελος. Μου φαινεται οτι εχεουν φαγωθει κανα δυο bendακια στο 0.10-0.12. Και εγω το δουλευα πριν κατι μερες και οντως ειναι ενα απ τα πιο ομορφα που εγραψε πρεπει να εχεις δικιο κανει κατι περιεργο εκει.......και το εκανα οπως το αντιληφθηκα........... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Sir Muttley Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 ατελείωτο το video ;D ...Ωραίος http://www.horrorpig.tk/
spiros69 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 πήρες φόρα δεν σε σταματάει τπτ συνέχισε..χαχαχαχαχαχ...δεν ξαναανεβάζω βίντεο με τπτ...χαχαχαχαχαχα..εσύ ξέρεις... :D seven deadly sins..........
ignantios Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ατελείωτο το video ;D ...Ωραίος thank u συντροφε........!!! ;) καλοκαιρι γαρ.....δεν ειμαστε για εξαντλητικα σολα και βιντεο..........το χειμωνα αυτα ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση