DamnQ Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς το guitarbitz.co.uk; Θέλω να παραγγείλω μια κιθάρα αλλά δεν το έχω ξανά ακούσει το μαγαζί. Έχει παραγγείλει κανείς από εκεί; Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Πέρασαν 2.5 μήνες και ακόμα περιμένεις απάντηση για να πάρεις την κιθάρα ???
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Από το delivery information page του μαγαζιού βλέπω International Deliveries We can deliver to the following European countries, Zone 1 - Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Republic of Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands and Spain - £15 (including TAX) per order. Zone 2 - Finland, Portugal and Sweden - £25 (including TAX) per order. Zone 3 - Switzerland and Norway - £50 (excluding TAX) per order. Please note that we can only deliver international orders to the billing address of the credit card used. These orders typically take 3-5 working days to be delivered, you can still track your orders via the Internet in the same way. http://guitarbitz.co.uk/delivery_information.asp Δεν αναφέρει να στέλνει Ελλάδα. Στείλε ένα mail και σε αυτούς εάν θες ντε κ σώνει από εκεί να δεις αν μπορεί να γίνει κάτι.
DamnQ Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 ωχ έχω στείλει είδη.... Hi ----, Sorry, we can't ship to Greece, James www.guitarbitz.com 0845 2222 603
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 δεν βιάζομαι να την πάρω ;) Και όπως φάνηκε από εκεί δε θα την πάρεις εκτός αν έχεις κάποιον στην Αγγλία ή κάπου που να στέλνει το μαγαζί.
gdevelek Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 ωχ έχω στείλει είδη.... Hi ----, Sorry, we can't ship to Greece, James www.guitarbitz.com 0845 2222 603 αυτό που ήθελε να πει ήταν Sorry, we won't ship to Greece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση