ggsaxman Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Πολύ καλό και¨"ριψοκίνδυνο" σόλο!Εσυ παίζεις σαξ?
Evilnye Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πολύ όμορφο και το άλλο που ανέβασες. Πολύ ωραία μπάντα!
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 σε συγχαιρω ρε φιλε και για τα modes σε ενα αλλο θρεντ που δωσες(c mingus style). Aπο Κρητη εισαι? Ποτε δε λεμε στη jazz το σκισες ;) αλλα το περπατας καλα το ορθιο Να σαι καλα φιλε μου Ο μισός ειμαι ειμαι Αθήνα ο μισός απο Πάτρα και μένω Κρήτη (την οποία λατρεύω). :D Στο συγκεκριμενο λαιβ δεν παιζω με ορθιο αλλα με ενα κινεζικο ηλεκτρικό τύπου jb των 300ε με flat χορδές σε ενα polytone ενισχυτή :).
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πολύ καλό και¨"ριψοκίνδυνο" σόλο!Εσυ παίζεις σαξ? θενξ φιλε μου Σε αυτο το σχήμα παίζω μπάσο. ;) Όντως ο σαξ σε κάποια σημεία είναι ριψοκίνδυνος και ακολουθεί την τεχνική A.D.
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πολύ όμορφο και το άλλο που ανέβασες. Πολύ ωραία μπάντα! Thanx αν μπορέσω μπορεί να βάλω κανα κομμάτι ακόμα 8)
thanasis b Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Πολυ ωραια! Χαιρομαι που υπαρχουν, απο οτι βλεπω αρκετα, ατομα που ασχολουντε με την τζαζ στην Ελλαδα!
ELIANIOS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Να σαι καλα φιλε μου Ο μισός ειμαι ειμαι Αθήνα ο μισός απο Πάτρα και μένω Κρήτη (την οποία λατρεύω). :D Στο συγκεκριμενο λαιβ δεν παιζω με ορθιο αλλα με ενα κινεζικο ηλεκτρικό τύπου jb των 300ε με flat χορδές σε ενα polytone ενισχυτή :). :o 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ
zik Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 μπραβο μαγκες αν δεν εχει ονομα το σχημα πρεπει να σκεφτειτε το trio Kalashnikov :D http://www.youtube.com/watch?v=o3tijcG bluesουξης
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 :o ποιο από ολα σε κούφανε ποιο πολύ :D ;D
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 μπραβο μαγκες αν δεν εχει ονομα το σχημα πρεπει να σκεφτειτε το trio Kalashnikov :D ΜπαζουκαΤριο ;) Παίζει και στη ζέστη παίζει και στο κρύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση