qesh Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Γιατί μήπως έγινε διάσημος στην Αμερική ο Roy Buchanan πού ήταν και ....Αμερικάνος? That's life Thank God for the rain....
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Να καταθέσω και μια απορία αν και ψιλιάζομαι την απάντηση: Γιατί άραγε ο Rory δεν έγινε ποτέ διάσημος στην Αμερική και έγινε ο Clapton και ο Page; Από τους τρεις προτιμώ το Rory με κλειστά μάτια. Εύκολο. Γιατί ο Clapton είναι πιο "εύπεπτος" και ο Page μέρος μιας πιο ολοκληρωμένης πρότασης. Και εγώ Rory αλλά είναι επειδή έχει ντύσει (σε μεγαλύτερο βαθμό από τους άλλους) μουσικά την εφηβική μας ηλικία. ;) Τι κερδίζω; Θα τα ακούσω τα σχολιανά μου αλλά τον Buchanan τον βαριέμαι .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
epikouris Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Σωστά. Μεγάλη μορφή ο Roy Buchanan. Μου άρεσε επίσης και ο Danny Gatton. Και οι δύο με πολύ άδοξο τέλος. I was baptized in Muddy Waters
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Σας το ξανάπα που ήρθαν Βόλο οι -9 ??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Σας το ξανάπα που ήρθαν Βόλο οι -9 ??? Yeap ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
zappateros Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Λοιπόν ήμουν και εγώ εκεί - στην Σαλονίκη - μαζί με ένα φίλο που δεν είναι πια μαζί μας :'(. Εκπληκτικός ο Rory, εκπληκτική μπάντα, χάλια ήχος - αλλά ποιός νοιάζεται (;). Θυμάμαι ότι μετά την συναυλία στο "παλέ" έπεσε το ξύλο της αρκούδας απο τα ματ - φάγαμε και να δύο ψιλές- στο τέλος την πέσαμε για ύπνο στο προαύλιο του πανεπιστημίου, που να βρούμε μέσο για να γυρίσουμε στην Βέροια. Ήταν η δεύτερη μεγάλη συναυλία που παρακολουθούσα μετά τους Eloy ;D
gdevelek Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 δηλαδή ο Rory άνοιξε για τα ΜΑΤ και στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη; ???
yannis37 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ημουν και γώ εκεί!!!!! η 2η συναυλία μου (η πρώτη ήταν POLICE στο sporting-χαμός) πάνω στα κάγκελα στην σκεπαστή. εφαγα και το πρώτο μου δακρυγόνο στο τέλος. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ναι ναι ήμουν και εγώ εκεί. Η τρίτη συναυλία μου τότε (μετά από Lene Lovich και Police στο Sporting) :) Πόρωση και δακρυγόνα ;D
PickingMan Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Θυμάται κανεις το περιστατικο με το κοτόπουλο.... ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση