PickingMan Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Παιδια την αλλη παρασκευη παιζει ενα τοπικο livaki θα παιξει ο γιος μου με ενα groupaki Thrash ;D ;D ;D και του εγραψα ενα θεμα για ενα κοματι που θελει για πειτε λει τιποτα η ειναι για τα μπαζα.... ;) ειναι πρόχειρα γραμενο μονο για την ιδεα το ανεβαζω metal_riff.mp3
kleinmeiner Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μόνο το δεύτερο ριφ (0:33-0:56) στρώσε κάπως τονικά και είσαι αρχηγός. ;) Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ.
PickingMan Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Ναι βασικα δεν εχω κατασταλαξει το τη θα παιζει η δευτερη ακριβως κατι τετοιο παντος
bakas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 μεγαλε γινετε να μου φτιαξεις ταμπλατουρα για αυτο? ειμαι τελιως νηπιο στην κιθαρα (μονο 6 μηνες αυτοδιδασκαλιας :( ) και οσο και αν προσπαθησα με το αυτι μου δεν βγαινει
PickingMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Φιλέ έτοιμη η παρτιτούρα σου. (για την πρώτη κιθάρα) μια διευκρίνηση - δεν παίζει ρολό η ταμπλατουρα (αυτή είναι εύκολη) πρέπει κανονικά να διαβάσεις την παρτιτούρα γιατί το θέμα είναι στην πένα, έχει παρεστιγμενα ;) και πρέπει να δουλέψεις την πένα... Στο κόκκινο μέτρο θέλει δις παρεστιγμενο αλλά δεν βρήκα στο guitar pro οπότε η αξία είναι λίγο μεγαλύτερη από ότι γράφω. ελπίζω να σε βοήθησα ;D http://img30.imageshack.us/i/thrashriffi.png/ κανε clic στην εικόνα για zoom εννοείτε οτι δεν σου έγραψα την ανοιχτη E 0 ;D (μονο τα riff)
apache Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 τυχερος ο γιος σου... εχει παιχταρα μπαμπα :)
PickingMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Θα ανεβάσω και την δεύτερη κιθάρα (πιο εύκολη) όταν κατασταλάξω μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι... είναι πρόχειρη η δεύτερη . ;)
PickingMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 άμα δεν σου ακούγεται καλα οταν το παιζεις είναι γιατι εχει παύσεις δέκατου έκτου και θέλει ακαριέα πένα slayeradiki ;D ;D ;D
PickingMan Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 λοιπον ετσι θα ειναι η δευτερη. ;D αν δεν την ακους, πες μου ναστην κανω και αυτη μια παρτιτουρα. ;) RIFF_II.mp3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση