largo Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Γεια σας !!! Μπορείτε απ την εμπειρία σας να μου πείτε ποιες είναι οι διαφορές στον ήχο όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μικρόφωνα μικρού ή μεγάλου διαφράγματος σαν overheads σε drums ? Δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να πειραματιστώ, γιαυτο ρωτάω...
largo Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Παιδιά κανένας δεν έχει ηχογραφήσει και με τους δύο τύπους μικροφώνων για να μας πει τη γνώμη του ?
blue Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 για γενικες πληροφοριες δες αυτο το λινκ: http://www.sweetwater.com/shop/studio/studio-microphones/buying-guide.php#4 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
largo Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστώ Blue !! Το καλύτερο θα ταν βέβαια αν μπορούσαμε να ακούσουμε γενικότερα κάποιο δείγμα και με τους δύο τύπους μικροφώνων αλλά Ok. Έχω γράψει με μικρού διαφράγματος αλλά όχι με μεγάλου.
Moderator Phase Shift Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 χμμμ. λοιπον. μεγαλυτερο διαφραγμα σε OH applications συνηθως σημαινει πιο compressed ηχος, πιο χρωματισμενος συνολικα, πιο χρωματισμενος σε off axis ηχους. με απλα λογια, συνηθως εχουν μεγαλυτερο WOW factor. ειναι πιο εντυπωσιακα. δεν πιανουν "καλυτερα" ή "πιο πολλα μπασσα" ή τιποτα τετοιο. προσωπικα τα προτιμω ακομα και στα live. ειδικα αμα ειναι στημενα σωστα. βαριεμαι αρκετα μια "ουδετερη" απεικονηση του drumset. προτιμω χαρακτηρα και αποψη σε αυτα τα μικροφωνα. ωραιες επιλογες: c414 ( οσο πιο παλιο version, τοσο πιο καλα) beyer mc834 rode NTK C12 U47fet telefunken ak47 alex www.unrealstudioz.com
largo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Αλεξ, Κάτι τέτοιο έχω και γω αντιληφθεί. Έχω στο μυαλό μου όμως σαν over mic και ribbon επιλογή, όπως ένα royer SF-12.........
Moderator Phase Shift Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 ribbon για over. πολυ καλη ιδεα, με λιγο προσοχη παντα. αν εισαι σε χαμηλοταβανο χωρο θα σου σπασει τα νευρα το figure 8 διαγραμμα που εχουν τα περισσοτερα. συνηθως ομως, λογω ταχυτητας, εχουν το πιο punchy ταμπουρο ever. Τρομερα καλη επιλογη (οχι μονα τους ομως) ειναι τα beyer m160. ειναι και hypercardioid.. alex www.unrealstudioz.com
largo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Ε πιστεύω πως αν το ταβάνι έχει κάποιο απορροφητικό υλικό δε θα υπάρχει πρόβλημα......
Moderator Phase Shift Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Moderator Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 εξαρταται το υλικο και το ποσοστο του. δηλαδη μια στρωση ricofon δεν θα βοηθησει στην ανακλαση των 400hz πχ. www.unrealstudioz.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση