paraxaraktis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Γνωρίζει κανένας παιδιά???επείγομαι :-\
MaNoS-4- Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Page 2 h 3 στα combi θα βρεις την παραμετρο που οριζει την εκταση των ηχων.Απο κει θα διαλεξεις συμφωνα με το σχεδιαγραμμα που θες να παιζουν οι ηχοι σου.Δεν εχω μπροστα μου καποιο Korg για αυτο στα λεω τοσο γενικα.Επισης μπορεις να βρεις ενα ετοιμο combi Που να εχει split Και απλα να αλλαξεις τους ηχους και τα effects.
paraxaraktis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 σευχαριστώ πολύ αλλά ξέρω οτι για να φτάσεις σαυτο το βήμα πρέπει να φτιάξεις layer!αυτό που ακούγονται οι 2 ήχοι ταυτόχρονα και μετά..το κύριο πρόβλημα μου δηλαδή είναι το layer
pmatsios Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Εγώ έχω το LE, αλλα νομίζω είναι το ίδιο. Πας στο μενού, στην επιλογή KeyZ. Από εκεί στο tab key ορίζεις bottom και top key. Βεβαιώσου ότι τα velocities είναι bottom 001 και top 127 (επιλογή Velz), εκτός εάν θες να κάνεις και velocity layers. Τέλος, πάνε στην επιλογή Prm1 tab MIDI και έλεγξε πως όλοι οι ήχοι που θες να ακούγονται έχουν την ένδειξη INT και Gch. Ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση