longshadow Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Απλά κάποιος ήθελε να συμπεριλάβει στο άλμπουμ του ένα τραγούδι για το οποίο δεν είχε τα αποκλειστικά δικαιώματα...συνέβη την δεκαετία του '90.. Εννοείται πως δεν πρόκειται να πώ ποιός και τί... ;) τα δικαιώματα ενός κομματιού ισχύουν για 50 χρόνια από τότε που εκδόθηκε για τελευταία φορά...
pantelis51 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Και να πεις δεν μας ενδιαφέρει. :D Αλλά ποιο το νόημα να έχεις 0 track από τη στιγμή που κανείς δεν πρόκειται να το ακούσει;
evris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Ουτε που ηξερα οτι υπαρχει τετοιο πραγμα... To cdparanoia (εγω ειμαι linuxας δεν ξερω καν αν υπαρχει για windows) ισως να ειναι αυτο που θελετε, για να διαβαζετε τετοια πραγματακια... (ισως και οχι) Εγω το χρησιμοποιω απλα για cdripping (command line), αλλα διαβαζοντας για τις δυνατοτητες του, βρηκα οτι εχει "προβλεψη" για κατι που μοιαζει για αυτο που λετε (το οποιο παραδοξως μοιαζει αρκετα συνηθισμενο ωστε να υπαρχει ως feature) 'Ripping' CDs With some good software, it's possible to copy exactly what you want off a cd. The program I use is called 'cdparanoia' and it allows you to start and finish copying at any sector on the CD. This means if you have a CD with a bonus song after a 1 minute gap on the last track, it is possible to record these two songs in seperate files. Also, if you would like to record a sound off a CD to put in something else (a game, for example), it's easy to extract exactly what you want, and nothing else. My love for you is ticking clock, Berserker
Earendil Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2008 Πετιέμαι να το πω πριν με προλάβει ο bloody_sunday: :P Kyuss-Spaceship Landing. To τελευταίο κομμάτι του "...And The Circus Leaves Town" ξεκινά, διαρκεί...φυσιολογικά (περίπου 4 λεπτά νομίζω), ακολουθεί τουλάχιστον ένα τέταρτο απόλυτης σιωπής, πετούνται μερικές τ ρ ο μ α κ τ ι κ έ ς φωνές, ακολουθεί άαααλο ένα τέταρτο σιωπής και τότε πετιέται ένα φανταστικό, μελαγχολικό outro... Έχω σαλτάρει πολλές φορές μες στη μαύρη νύχτα, αφήνοντας το CD να παίζει ενώ διαβάζω... :P :P Πάω τώρα να ποστάρω στο thread "O τάφος του Ζαμπέτα και τα γεμιστά". :-X :-* :D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση