ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δηλαδή ούτε αυτά σε μέγεθος δεν τα καλύπτουν? http://cgi.ebay.com/Block-WS-Fret-Markers-Inlay-Sticker-Decal-Guitar-/150445902360?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2307464a18 ....another day.....another corpse....another reason...
telemanic Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Τώρα μάλιστα! :) Γνωρίζεις, έχεις δεί από κοντα τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα; Πώς είναι από αισθητικής άποψης, δηλ. φαίνονται ότι είναι μούφα inlays; Και πόσο καιρό περίπου φτουράνε πριν χρειαστεί να τα αλλάξει κανείς;
ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Βασικά είχα δεί ένα review απο κάποιον στο jemsite και τα ειχε πολύ καλη βαθμολογία, 5/5. http://www.jemsite.com/compare-guitar-pickups-parts/Fret-Markers-by-Jockomo/ ....another day.....another corpse....another reason...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 anytime ;) ....another day.....another corpse....another reason...
bakas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 παιδες αυτα τα στικερς μπορουμε να τα βρουμε ελλαδα?αν ναι ξερετε κανεναν στον πειραια που να πουλαει?
ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Πολύ δύσκολο το βλέπω να τα χουν εδώ. Αλλά δεν νομίζω να'ναι δύσκολο να τα παραγγείλεις. Λογικά στα στέλνουν ταχυδρομικώς με φάκελο. ....another day.....another corpse....another reason...
bakas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 ναι συμφωνω αλλα τα μεταφορικα σκευτομαι και το οτι δεν εχω Paypal η πιστοτικη :(
ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Ναι αυτό είναι ενα πρόβλημα...δεν ξέρω αξίζει να ρωτήσεις σε κανα μαγαζί, αλλά δεν νομίζω να έχουν ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση