metalandrew Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους, ονομάζομαι Ανδρέας και είμαι κιθάριστας στους Dustynation. Η μπάντα υπάρχει από το 2001 κ μετά από πολλές περιπέτειες καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο μας δίσκο "Echoing Lullabies" στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται!!!Το μουσικό μας ύφος είναι METAL με μια έφεση στον Death/Prog ήχο συνδιάζοντας ισόποσα στοιχεία από μπαντες όπως Opeth/Pain Of Salvation/Psychotic Waltz/Death κτλ. Η μίξη και το mastering του δίσκου καθως και η ηχογράφηση των ρυθμικών heavy κιθάρων έγινε στα Black Lounge Studios στη Σουηδία (πρώην Abyss Studios/Peter Tagtren) με μηχανικό ήχου τον Jonas Kjellgren (Scar Symmetry)...Είμαστε σε αναζήτηση εταιρίας αλλα παρόλαυτα έχουμε "κόψει" 1000 αντίτυπα που τα διαθέτουμε στις συναυλίες μας κ για Promotional σκοπούς. Δείγμα της δουλειάς μας (που στο Metal Hammer (GR) τεύχος Μαίου 2010 ήταν πρόταση του μήνα στην Ελληνική σκηνή με βαθμό 9/10) μπορείτε να ακούσετε στο myspace μας: www.myspace.com/dustynation Περιμένουμε την γνώμη σας κ ελπίζουμε να σας δούμε/γνωρίσουμε όλους σε κάποιο Live μας στο άμεσο μέλλον!!!
SteveB Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 πολύ ωραία μουσική!!!!! Guitarist in training
tsak Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Ανδρεα ειστε φοβεροι, το εχω το CD σας ειναι εξαιρετικο
SoulisEchoes Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Πολύ ωραία μπάντα! Δεν έχω ακούσει τον δίσκο αλλά είχαμε παίξει μαζί λαιβ και γούσταρα τρελά!
ThePilgrim Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Μπράβο παιδιά φοβερή δουλειά!!!! Εύχομαι σύντομα να βρείτε και μία καλή δισκογραφική :) :). Σε καμμιά century media ή nuclear blast δοκιμάσατε να στείλατε τη δουλειά σας? ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση