pippis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Καλημέρα, έχω ένα jekyl and hyde της visualsound, που έχει ένα πρόβλημα σε ένα ποτενσιόμετρο. (Συγκεκριμένα "πιάνει" μόνο μετά το 3 o'clock). Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό μάστορα για επισκευή? (Αν και νομιζω ότι το πρόβλημα δεν ειναι και τιποτα σπουδαίο). Αθήνα, κατά προτίμηση κέντρο. Ευχαριστώ πολύ.
SteveB Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 πάρε ένα τηλέφωνο εδώ ή γενικά κοίτα πληροφορίες. http://www.jampedals.com/index.php?page=home&hl=el_GR Guitarist in training
pippis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ για την απάντηση, τον ξέρω τον τζαμ, έχω και πετάλια του, δεν ήξερα ότι αναλαμβάνει και επισκευές άλλων.
SteveB Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 φαντάζομαι ότι θα το κάνει,είναι πολύ ντάξει τύπος κ έχει τρελές γνώσεις συνδεσμολογίας :) Guitarist in training
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Οπως τα περιγραφεις, αν απλα αλλαξεις το ποτ, θα εισαι οκ. ;) What frequency are YOU getting?
pippis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Κατι τετοιο φανταστηκα κι εγω, απλως με το ζόρι αλλαζω λαμπα, για ποτ δεν το βλεπω.. ;D Τελοσπαντων, ελπίζω να με βοηθησει ο ανθρωπος γιατι είναι και στο tubescreamer καναλι του που ειναι φοβερο..
pippis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Εξυπηρετικότατος και ταχύτατος, +100000 για το Γιαννη.
skantzos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 δε χάνεις και τίποτα να ρίξεις λίγο contact cleaner στην τρυπούλα "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
pippis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 επισκευαστηκε, ηθελε καινουργιο ποτ οπως ειπε ο φιλος πιο πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση