Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Μα πλεον πλακα εχει καταντησει. www.sonicspace.gr
blacknwhite Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Guys έλειξε το θέμα περι hammond,rhodes κ της παναγιας τα ματια!εχω αποφασισει πλεον τι θα αγορασω οποτε μην γραφετε αδικα ουτε για να διαφημιστειτε ουτε για ασχετα κ χανετε τον χρονο σας!!θενξ βέρι ματς!!! 8) Υ.Γ:Περικλη 23 ειμαι κ ηδη παιζω live με μπαντα..δεν με βλεπω να προλαβαινω για επιπλεον live..εχω κ ενα πτυχιο πιανου να δωσω κ πρεπει να στρωθω! ;D ;D θενξ παντως! ;) c yaaa!! :) :)
pericles Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 κΟΙΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΤΥΧΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΗΣ . Α ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΥΛ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΗΣΑΜΕ. Καλο βραδυ
pericles Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Κοργιους γιγαντα τουσς τρελανες ολους και λακισανε στο επομενο ΛΑΙΒ θα σου στειλω λεπτομερειες μπας και ερθεις να μας δεις αλλα δεν θα γκρινιαζεις ουτε φωνες ουτε καυγαδες σαν μια καλη Γριουλα θα κατσεις στην γωνια να ακουσεις .Καλο βραδυ . Περικλης
yannis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Kαι μιας και έγινε τόσος λόγος, θα μας πεις τελικά τι πλήκτρο αγόρασες? Να μην πάει τζάμπα τόσο μπλα μπλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση