Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ο λουστης ο κινεζος μου την εκανε τη δουλεια.Νουνακι σκιστομάτι δε θα σε βρώ????

Αυτο το ακουστικο παιξιμο στις κιθαρες αυτες δεν ειναι κ τπτ τρελο μην στηριζεσαι σε αυτο μιας κ δεν ειναι ακουστική ή κλασσικη.Δεν προκειται να χεις τπτ τρελο ηχο που θα παιζεις κ χωρις ενισχυτη απλα μαλλον συμβάλει στο συνολο του ηλεκτρικου ήχου κ στην ομορφια του μονοκομματου κομματιου.

Ασχετο αλλα εχω την HJ600 oxi thn 800.Αν θα ειναι καλυτερη ηχητικά δεν ξερω που μπορει να φτασει παραπανω γιατι ειναι οντως καλη κιθαρα απο ολες τις μεριες.(Playability,ηχος,εμφανιση,ηλεκτρικα,σεταρισμα αεροπλανισιο)

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Οκ, σέβομαι την άποψη όλων σας, αλλά χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω, το θέμα μας ήταν η Ibanez...Εχει δοκιμάσει κανείς σας τα hollow-bodies της???Κ ειδικότερα την Artcore series της???Θέλω να πώ, εκτός από το μασίφ καπάκι που μου αναφέρατε (αν και η ibanez ακούγεται επίσης πολύ καλά σαν acoustic) έχουν πάνω κάτω τα ίδια features...Έχω δει και σε άλλα site σχόλια γι' αυτή την κιθάρα και είναι πάντα τα καλύτερα...Για goggle it λίγο να δείτε...Θέλω την άποψω σας πρώτα πάνω σ'αυτο το όργανο και μετά το συζητάμε για το άλλο..Ψ'αξτε το λίγο!!!!!!Εξάλλου και η κιθάρα που σας λέω έχει πολλά χαρακτηριστικά που δεν τα περιμένει κανείς σε τέτοια τιμή.!!!!!!!!!Περιμένω απαντήσεις...Ευχαριστώ!!!!!

Δημοσιευμένο

Αφου εχεις αποφασισει ποια κιθαρα θα παρεις γιατι μας ρωτας?

Απλα ειπες σε καποια στιγμη οτι ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα της και εμεις σου ειπαμε οτι ειναι εξαιρετικη κιθαρα αλλα οχι οτι καλυτερο μια και η Hagstrom λογω του μασιφ καπακιου.. ;D της ειναι τρελλο value for money.

Ετσι και αλλοιως και οι 2 ειναι κινεζικες και αυτη τη στιγμη οι Κινεζοι φτιαχνουν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ κιθαρες (μπορει να φτιαχνονται και στο ΙΔΙΟ εργοστασιο ποιος ξερει?) .  

Ολες οι jazz style ΙΒΑΝΕΖ ειναι εξαιρετικες για τα λεφτα τους και απο τη στιγμη που την επαιξες και σου αρεσε η γνωμη μας περισευει.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Γέρνω προς την ibanez , ναι αλλα πριν την πάρω θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες για αυτην την κιθάρα από μουσικούς..Την γνωμη οποιουδήποτε μέλους την ακούω και την σέβομαι...

Δημοσιευμένο

Εχω  σεταρει καμμια 20αρια HAGSTROM τα τελευταια 5 χρονια και ηταν ολες απιστευτα καλα κατασκευασμενες κιθαρες.

+100

Αν σε βολέψει το μπράτσο-καλαμάκι, οι Hag είναι το απολύτως καλύτερο value for money σ'αυτή τη γωνιά του Ηλιακού Συστήματος, ναουμ.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Βασικα guys, υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να έχει τον χρόνο να μου αναφέρει όλες τις ομοιότητες κ τις διαφορές αυτών των 2 οργάνων.?.

Δημοσιευμένο

Γέρνω προς την ibanez , ναι αλλα πριν την πάρω θέλω να ακούσω και άλλες γνώμες για αυτην την κιθάρα από μουσικούς..Την γνωμη οποιουδήποτε μέλους την ακούω και την σέβομαι...

Πρέπει οπωσδήποτε να πας να τη δοκιμάσεις. Μην αγοράζεις με τα μάτια ή διαβάζοντας specs. Την AF105 την έχω δοκιμάσει και μου φάνηκε εξαιρετική απ'όλες τις απόψεις. Δεν έχω όμως την εμπειρία σε jazz κιθάρες για να κρίνω αντικειμενικά και anyway οι δικές σου προτιμήσεις μπορεί να διαφέρουν πολύ.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Βασικα guys, υπάρχει κάποιος που να ξέρει και να έχει τον χρόνο να μου αναφέρει όλες τις ομοιότητες κ τις διαφορές αυτών των 2 οργάνων.?.

Νομιζω οτι και οι 2 εταιρειες εχουν αναλυτικοτατες πληροφοριες στα site τους για αυτα τα μοντελλα.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Έχεις δίκιο superfunk...Ευχαριστώ όλους για τις όποιες πληροφορίες..Άπλα όπως ξέρετε, η αγορά ενός όργανου δεν είναι απλή και θέλει ψάξιμο...Και την Ibanez την έχω δοκιμάσει και ήταν και από τα καλύτερα όργαα που έχω πιάσει...Πολύ καλα δεμένη και σαν όργανο και καλός ήχος...Με την άλλη δεν έχω καμία επαφή...Μήπως ξέρετε πού μπορώ να δοκιμάσω μία εδώ στην αθήνα??? Και όποια επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα δύο όργανα είναι χρήσιμη και αποδεκτή!!!!!!!:)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...