tomandgeronimo Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2010 θα χει καλύτερο ήχο από τους προενισχυτές της tascam us-122 mk2?Γιατί δεν ενθουσιάστηκα απτην κάρτα κιόλας....Ευχαριστώ
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Administrator Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Οχι. Μόνο ελεγχόμενη παραμόρφωση λάμπας θα μπορείς να προσθέσεις. Live and let Live.
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Οχι. Μόνο ελεγχόμενη παραμόρφωση λάμπας θα μπορείς να προσθέσεις. Ευχαριστώ για την απάντησή σου...Σα ποιότητα χειρότερη θα είναι?
jobforacowboy Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2010 πολυ καλο μηχανημα,το ειχα. στην behringer εχουν πολυ καλο αυτι εκει μεσα. το μονο προβλημα οτι καηκε σε 2 εβδομαδες,οπως σε μια καηκε και MiniMic-Vtc Modelling Pre-Amp ths Behringer. Και δεν βαραω κιολας. Α,και ακριβως απο κατω ειναι καμενο,αλλα μετα απο 2 χρονια χρησης το TUBE COMPOSER. to v-amp mou δεν εχει παθει ομως τιποτα. συμπερασμα(για μενα) στην κατηγορια "ΛΑΜΠΑ" η BEHRINGER βγαζει πορτατιφ...
tomandgeronimo Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 πολυ καλο μηχανημα,το ειχα. στην behringer εχουν πολυ καλο αυτι εκει μεσα. το μονο προβλημα οτι καηκε σε 2 εβδομαδες,οπως σε μια καηκε και MiniMic-Vtc Modelling Pre-Amp ths Behringer. Και δεν βαραω κιολας. Α,και ακριβως απο κατω ειναι καμενο,αλλα μετα απο 2 χρονια χρησης το TUBE COMPOSER. to v-amp mou δεν εχει παθει ομως τιποτα. συμπερασμα(για μενα) στην κατηγορια "ΛΑΜΠΑ" η BEHRINGER βγαζει πορτατιφ... Δηλαδή αξίζει να αγοράσω τον προενισχυτή που πόσταρα ή θα έχω ίδιο ήχο με αυτούς της κάρτας μου?
neeq Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2010 Δεν ξέρουμε τον ηχο της καρτας σου και πως τον ακους εσυ για να σου πουμε :) Εμενα μου εκανε διαφορα και πιστευω οτι ειναι πολυ τίμια λύση στα λεφτα της. Και η παραμορφωση ειναι πολυ καλη ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση