ramboaristos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 γεια σας συμφορουμιτες!!!! εψαξα στο φορουμ για αυτο το θεμα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι. Μου αρεσουν πολυ οι explorer και η απορια μου ειναι: Συμφερει να παρω μιa epiphone korina explorer και να τις φορεσω 2 humbuckers 500t και 490r? http://www.thomann.de/gr/epiphone_explorer_korina.htm ευχαριστω, περιμενω ιδεες!!! :)
bihlas87 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Γιατί ντε και καλά να αλλάξεις αμέσως μαγνήτες και μάλιστα με αυτούς που λες? 160 ευρώ για μαγνήτες επειδή είναι gibson? Mε 120 βάζεις duncan jazz-jeff beck και με... 60 tonerider rocksong. Αν ακούσεις τους μανίσιους και δεν σου αρέσουν όμως. Κούκλα η epi και σίγουρα θα είναι αξιοπρεπέστατη αλλά ρίξε και εδώ ένα βλέφαρο http://www.themusicking.co.uk/tokai-ex55-explorer-style-guitar-korena
ramboaristos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 οχι απλα λεω αυτους τους μαγνητες γιατι τους φοραει και h gibson explorer τοθ 76 μου φαινεται. Και η flying v επισης. Γι αυτο τους προτεινα. και επειδη αλλωστε τους εχω ακουσει και παιξει απο κιοντα. 8)
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Γιατί ντε και καλά να αλλάξεις αμέσως μαγνήτες και μάλιστα με αυτούς που λες? 160 ευρώ για μαγνήτες επειδή είναι gibson? Mε 120 βάζεις duncan jazz-jeff beck και με... 60 tonerider rocksong. Αν ακούσεις τους μανίσιους και δεν σου αρέσουν όμως. Κούκλα η epi και σίγουρα θα είναι αξιοπρεπέστατη αλλά ρίξε και εδώ ένα βλέφαρο http://www.themusicking.co.uk/tokai-ex55-explorer-style-guitar-korena +10000 για Tokai. Αξιοπρεπεστατες κιθαρες! One More Of Me...
ramboaristos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 αλλα εχω ακουσει οτι δεν καθονται καλα, ισχυει αυτο?
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Τι εννοεις δεν καθονται καλα? Δεν ειναι βολικες? One More Of Me...
ramboaristos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 ναι, συγγνωμη που δεν το ειπα πριν :)
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δεν ισχιει κατι τετοιο φιλε μου (βεβαια ειναι και πως καθετε στον καθενα η κιθαρα). Εγω εχω παιξει με μια Superstrat και μια Les Paul Tokai και ηταν απο τις πιο βολικες κιθαρες που εχω παιξει! One More Of Me...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 για αρχη να μην αλλάξεις ουτε μαγνητες ουτε τιποτα. σταδιακά να ψαχτεις για οτι χρειάζεσαι. α και να πάρεις αυτή....οχι την μαύρη. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
ramboaristos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 για αρχη να μην αλλάξεις ουτε μαγνητες ουτε τιποτα. σταδιακά να ψαχτεις για οτι χρειάζεσαι. α και να πάρεις αυτή....οχι την μαύρη. εννοειτε!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση