john52 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Γεια, εχω κιθαρα ESP ECLIPSE 2 και πεταλιερα VOX TONELAB SE. Θα αγορασω ενισχυτη και ακουω προτασεις γενικες και για την τιμη των 400 περιπου ειδικα! Θέλω ο ήχος μου να είναι στυλ Metallica! Προτεινετε να πουλησω πεταλιερα κ να παρω μονο εναν ΚΑΛΟ ενισχυτη η να παρω εναν με 400 ευρω περιπου με τον υπαρχον εξοπλισμο μου;;;; Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες!
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Χαιρετε! Εγω ειμαι της αποψης να δωσεις λιγα περισσοτερα και να παρεις εναν καλο ενισχυτη, που θα σου μεινει, κι αν αργοτερα θελεις κατι αλλο δεν θα χασεις τα λεφτα σου αν τον πουλησεις. Τωρα τι ενισχυτη για ηχο Μετάλικα, δεν μπορω να σε βοηθησω. Φανταζομαι ομως οτι υπαρχουν πολλοι εδω που ξερουν καλα.
john52 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 ΣκεφτομουνTech 21 power engine 60....; η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες!
KostasP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Τον ηχο των Metallica ουτε οι ιδιοι δεν τον βγαζουν αφου ειναι (και) αποτελεσμα παραγωγης. Επισης οι Metallica εχουν αλλαξει αρκετους ηχους και εδω και χρονια εχουν οτι κυκλοφορει στον πλανητη! Αν σου αρεσει ο ηχος της tonelab ο power engine ειναι καλη ιδεα. Κοιτα και αυτον http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=40669
john52 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ευχαριστω φιλε, αλλα δεν θελω mesa. εχεις δικαιο για τους μεταλικα παντως. τεσπα, κατι ακομη: αν παρω τον tech 21 pe 60, θα ακουγεται σε προβα με ακουστικα ντραμς; η αλληλεγγυη το οπλο μας μαγκες!
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Ελεος ρε παιδια αυτα που βλεπω συνεχεια..Ολοι λετε ο ηχος της ΤΑΔΕ μπαντας βγαινει απο 100 μηχανιματα και δεν διαφωνω φυσικα αλλα ο john52 για να ζηταει κατι τετοιο το πιο πιθανον να εχει δει στο youtube κανεναν τυπο που να πλησιαζει πολυ των ηχο των metallica με πεταλιερες και με ενισχυτη χωρις τα εκατονταδες μηχανιματα των metallica και ζηταει κατι παρομιο..Δεν νομιζω πως ειναι αδυνατο να βρεθει.. One More Of Me...
bear Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Εγώ να προσθέσω ότι με Mesa Recto στο Modern κανάλι βγάζεις ήχο σχεδόν ίδιο με Metallica - Death Magnetic χωρίς κανένα εφέ, χωρίς καμμιά πεταλιέρα. Οπότε αν δεν μπορείς ή δεν θες να πάρεις Recto πάρε καμμιά πεταλιέρα η οποία να προσωμοιώνει αυτόν τον ενισχυτή. Δοκίμασε την digitech που τόσος λόγος έχει γίνει στο φόρουμ, αλλά μην περιμένεις να βρεις ενισχυτή με 400 ευρώ που να βγάζει τέτοιο ήχο. Με λίγα (?) παραπάνω παίρνεις τον Peavy 6505 combo που έχει πολλές high gain επιλογές. Mesa BooBie: The Spirit of Sex in Bedroom :P
VinnieT Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Απο προσωπικη εμεπιρια με την tonelab ηχο που να πλησιαζει αξιοπρεπως metallica και ειδικα σε μεγαλες εντασεις ειναι καπως δυσκολο να βγαλεις. Αποψη μου ειναι σε περιπτωση που κοιτας αποκλειστικα τετοιου τυπου παραμορφωση (σαν metallica δλδ) να κοιταξεις για κατι σε tech21 gt-2 ή california (κοιτα γυρω στο 5.25) και με αυτο μπαινεις σε οποιονδηποτε ενισχυτη (οσο καλυτερος ο ενισχυτης τοσο καλυτερο το αποτελεσμα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση