gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Κατ'αρχας σας ευχαριστω πολυ παιδες ολους εναν προς εναν. Να πω την αληθεια μου το χαρηκα πολυ το συγκεκριμενο :) (φροντισα να μη σας παρω τα αυτια με καμμια ξεκουρδιστη σολ αυτη τη φορα) Σας ευχαριστω παιδια και παλι! Στο guitar rig εγραψα με τη g&l στρατ. just changed avatar :p
marathon Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Στο guitar rig εγραψα με τη g&l στρατ. Στον (φουφου)Μάκη το είπες? ;D ;D Σε παρακαλώ, μην το ξανακάνεις...χαλάς τη πιάτσα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Πολύ καλός Gregg! :) ...Να δω με Gibson πότε θα μου κάνεις τη χάρη να σηκώσεις ένα take ::) ;D http://www.horrorpig.tk/
gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Σε παρακαλώ, μην το ξανακάνεις...χαλάς τη πιάτσα!!!! ;D Πολύ καλός Gregg! :) ...Να δω με Gibson πότε θα μου κάνεις τη χάρη να σηκώσεις ένα take ::) ;D Ανεβασα ενα take στο αλλο θεμα στο backing του williamsats με την sg μου ;) (εκτος αν εννοεις les paul) just changed avatar :p
Sir Muttley Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 (εκτος αν εννοεις les paul) +1 8) Μάλιστα έχω και το backing track έτοιμο ....πιστεύω ότι σου ταιριάζει το συγκεκριμένο (Gary style) Και σε σένα άλλα και στην Les Paul ;) P.S: ζητάω πολλά? ;D FreddieKing-TheStumble.mp3 http://www.horrorpig.tk/
gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 +1 8) Μάλιστα έχω και το backing track έτοιμο ....πιστεύω ότι σου ταιριάζει το συγκεκριμένο (Gary style) Και σε σένα άλλα και στην Les Paul ;) P.S: ζητάω πολλά? ;D Το εχω και γω καπου το backing. Σ'ευχαριστω μαν, ισως καποια στιγμουλα να το φτιαξω ;) just changed avatar :p
lgbesios Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε τρομερός !!! σου έστειλε ο Παύλος το cd ; Χαιρετισμούς !!! rust never sleeps
gregg Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Σέυχαριστω πολυ φιλε μου! Απο που γνωριζομαστε; :) (δε μου λεει κατι το nickname) edit: ελα ρε μαν! τωρα σε καταλαβα! πολλους χαιρετισμους! Το cdακι δεν εχει φτασει ακομα, μολις φτασει θα ενημερωσω. Να'σαι καλα :) just changed avatar :p
karozas76 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 μπραβο φιλε μου κορυφαιες φρασεις και φοβερος ηχος.
Stevie@ Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Μπράβο φιλαράκι, πολύ ωραίος..! 8) 8) 8) Μου άρεσαν και οι φράσεις και όλα. Θα ανεβάσω και γω blues κάποια στιγμή o Stevie Ray.. και γω ήμασταν μαζί φαντάροι.. και μου έμαθε 3-4 πράμματα...... :P ;) ;D www.facebook-codes.info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση