bassbill Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Άντε longshadow φώτισέ μας ;) Ο λαός του Noiz απαιτεί αποκάλυψη τώρα ;D Α!!! και τις ρυθμίσεις του vamp please :'( :'( :'(
marathon Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εαν το πρώτο είναι ο βάμπιρας θα αγοράσω 2 να παίζω στέρεο ;D Μάκη, δεν είναι για σένα αυτοί οι διαγωνισμοί...δεν καταλαβαίνεις ότι στην έχει στημένη ο longshadow? Μην τσιμπάς.... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Α!!! και τις ρυθμίσεις του vamp please :'( :'( :'( Εγώ μέχρι και Pizza Fan 4x4 (με μπύρες....πολλές....) κερνάω να μου το προγραμματίσεις έτσι. ;D ;D Πάλι στο τσάμπα θα τη βγάλουμε
pascal Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι ο longshadow έχει ενισχυτές στα...δάχτυλα. Plexi στον δείχτη, dumble στον παράμεσο, twin reverb στον μέσο, ac30 στο μικρό του δαχτυλάκι και έναν mesa στον αντίχειρα. Αυτά στο δεξί. Στο αριστερό έχει boutique πετάλια ;D
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Administrator Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 πως ειναι η ρυθμιση jcm 800? Amps > Brit Hi Gain Live and let Live.
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 μια διευκρινιστική ερώτηση: το v-amp2 και το v-amp-pro διαφέρουν μόνο σε δυνατότητες διασύνδεσης και όχι σε ήχους, σωστά;
trigga Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Νατος ο καταναλωτης περιμενει την επιβεβαιωση για παραγγελια. Longshadow ξερεις να σπάς καρύδια ομως, περιμενουν ολοι να δουνε τι εκανες......... Που ίνι του πουντάικ?? Γεια σου αφεντικε με τη στεναχώρια σου..... Υ.Γ. Μαλλον το 1ο ειναι το ποντ αν συγκρινω κ με το κλιπ του γιαμεθ.Το 2ο ειναι μπουκωμενο δεν μαρεσε αν ειναι το ποντ σας το χαριζω δεν το θελω.
gdevelek Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Νατος ο καταναλωτης περιμενει την επιβεβαιωση για παραγγελια. αν αναφέρεσαι σε μένα, το έχω το v-amp2 εδώ και καιρό ;)
thanasis b Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Εμενα μου αρεσει το δευτερο, κατι σαν να εχει πιο πολυ ογκο πιο πολυ ζωντανια..κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση