marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δεν ξερω ποιος εχει τοσο καλο αυτι και εμπειρια.......δεν ξερω ποιος ειναι τοσο παιχταρας για να παει να δωσει 4000 για εξοπλισμο.... Ο φουφουμάκης... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ignantios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ο φουφουμάκης... ;D ;D ενας ειναι αυτος....και καλα κανει το παιδι αφου τα εχει.....ψαχνω αλλους 10 να παμε για μπαλα............. ;) RUN FOREST....RUN!!!!
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ο φουφουμάκης... ;D ;D Είμαι άντρας έτοιμος για όλα ;D ;D
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Είμαι άντρας έτοιμος για όλα ;D ;D Γι αυτό σε τσιγγλάω...από τέτοιο θέμα, δεν γίνεται να λείπεις!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Γι αυτό σε τσιγγλάω...από τέτοιο θέμα, δεν γίνεται να λείπεις!!! ;D ;D Παίζω στο σαλόνι μου ότι ώρα θέλω,με το Isolation Box που έφτιαξα 2.20 Χ 1.20 μέτρα. Εχω μέσα μια καμπίνα Bogner 1/12 με μικρόφωνο sm57. Μπορώ να τερματίσω ενισχυτή 50w με την βοήθεια του attenuator. Tώρα απο μπλιμπλίκια τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα, και κράτησα το Oberheim GM400,το οποίο βγαζει καλό high gain ήχο και με παραμυθιάζει όμορφα ;D
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Παίζω στο σαλόνι μου ότι ώρα θέλω,με το Isolation Box που έφτιαξα 2.20 Χ 1.20 μέτρα. Εχω μέσα μια καμπίνα Bogner 1/12 με μικρόφωνο sm57. Μπορώ να τερματίσω ενισχυτή 50w με την βοήθεια του attenuator. Tώρα απο μπλιμπλίκια τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα, και κράτησα το Oberheim GM400,το οποίο βγαζει καλό high gain ήχο και με παραμυθιάζει όμορφα ;D Φάτε την, ψηφιακούρες.... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Φάτε την, ψηφιακούρες.... ;D ;D Τερματισμένος Matamp στα 25 βατ. Το μόνοναδικό εφέ είναι ενα delay της πλάκας. Προσοχή γιατί είναι πολύ δυνατό χαμηλώστε λίγο την ένταση.
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Τερματισμένος Matamp στα 25 βατ. Το μόνοναδικό εφέ είναι ενα delay της πλάκας. Προσοχή γιατί είναι πολύ δυνατό χαμηλώστε λίγο την ένταση. Εξήγησέ μου, γιατί πρέπει να εντυπωσιαστώ από αυτό το video...τα νερά της κιθάρας ναι, με εντυπωσιάζουν :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 OP Administrator Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ωραίο delay! ;D Live and let Live.
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ειναι γεγονος οτι η τεχνολογια εχει προχωρησει πολυ.Ειναι μερικοι ανθρωποι που ''το χουν''.Εχω ακουσει ηχογραφηση που νομιζεις οτι ειναι triple rectifier και ο τυπος εχει χρησημοποιησει VST και impulses. .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση