Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ενα κομματι που εγραψα πριν κανα μηνα, προχειρα κατα την προσφιλή μου τακτικη, αλλα που μου αρεσει αρκετα θα ελεγα :)

Χρησιμοποιηθηκαν:

Kurzweil ME1 - piano

Moog Little Phatty - bass, leads

Oberheim OB12 - ppg wave-οειδης ηχος

M-tron vst: Mellotron

Fantom G - bassoon, rotary piano, drums, ρυθμικο κλικ

Tape_recorded_trip.mp3

Δημοσιευμένο

Πολύ experimental.. αρκετά προσεγμένο, και πολύ ωραίοι ταξιδιάρικοι ήχοι, I like! 

Λίιγο πιο σταθερό παίξιμο θα επέλεγα στη θέση σου, αν και όπως είναι προσθέτει περισσότερο στο experimental ύφος του κομματιού.

Welldone! :)

Δημοσιευμένο

Πόσο γουστάρω να ακούω πιανάκι...και ,δόξα τω Θεώ, ακούω πολύ τελευταία στο Noiz ;)

Μελαγχολικό αλλά και ταξιδιάρικο, με ποικιλία ήχων και οργάνων... πολύ μου άρεσε, ταίριαξε και  με τη διάθεσή μου. Μπράβο neeq!!!

Δημοσιευμένο

Εξαιρετικό!  :D

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν θα το'λεγα experimental, ίσως επειδή έχω άλλα ακούσματα στο μυαλό μου αλλά δεν έχει σημασία. Ταξιδιάρικο πάντως είναι, σίγουρα!

Καλημέρα! ;D

Ωστόσο, τι εννοείς tape recorded?!

Δημοσιευμένο

Θαυμάσιο όπως και τα προηγούμενα (όσα έχω ακούσει) που έχεις ανεβάσει.

Εκτός της γνώσης του τι ήχος πάει που, διαθέτεις και μεγάλη ευαισθησία στα κομμάτια σου- αυτο που σε κάνει να ξεχωρίζεις τελικά.

Υ.Γ. Έχω την αμυδρά υποψία ότι την εισαγωγή την <<δανείστηκες>> από κάπου. Την οποία μάλλιστα έχω κάπου στην αχανή μου δισκοθήκη. Για να μη σκάσω ψάχνοντας, πες μου από που.

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Ευχαριστώ πολυ παιδια :)

Didiridou το ασταθες παιξιμο ειναι ελλειψη τεχνικής και όχι αποψη ;D

Νεστορα δε μπορω να σε βοηθήσω. Ακουω πολυ λίγα πραματα από μουσική οποτε ειναι πολυ πιθανό μια τόσο απλη μελωδία να μοιαζει με κάτι αλλο. Δεν τη δανειστηκα εσκεμμενα :)

Myster maze, ο τιτλος παραπέμπει στο μελοτρον που ηταν η βαση για το κομματι, και στους "vintage" ηχους γενικα (moog & oberheim) που χρησιμοποιησα. Το ονομα το βρηκα στα γρηγορα χθες για να το ονομασω κάπως και να το ανεβασω, δεν κρυβει και πολλη φιλολογια :)

Δημοσιευμένο

Νίκο για μια ακόμη φορά με κέρδισες με το κομμάτι σου.

Είμαι κι εγώ Tiersen-ικός οπότε ήταν δεδομένο ότι θα μου άρεσε το clip!

Πάντα τέτοια!!! :)

ΥΓ: ανάμεινε email μου σήμερα... ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Όμορφο και γλυκό.

Εκείνα τα κρουστά στο 2:17 με ψιλοξενέρωσαν αλλά, εντάξει, φύγαν στο 3:00  ;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημοσιευμένο

Πολύ όμορφο... ξανά!

Κ εγώ τρωγόμουν ότι κάτι μου θυμίζει, αλλά δεν καταλήγω πουθενά και σίγουρα δεν πρέπει να έχω κάτι τέτοιο στη συλλογή μου...!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...