nickhigher Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Για τους Rebel Tonerider(thanx qesh)τα καλυτερα εχω να πω. Τους εχω βαλει σε μια Squier 51 και ειδικα ο neck,για τα γουστα μου βεβαιως,ειναι οτι πρεπει,γεματος ηχος στα καθαρα και ο bridge στα βρωμικα εχει αρκετα γκαζια http://www.oxygelpedals.gr/
skantzos Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 τον σκεφτηκα, ακούγεται ελκυστικός, απλώς θα' θελα να τον ακούσω. Ο burstbucker, για μενα, είναι πολύ ωραίος μαγνήτης, απλώς σταδιακά προτιμώ μονούς. Δεν θα θελα όμως ν αλλάξω έναν εξαιρετικό διπλό με έναν μέτριο ...ημίδιπλο. τι κιθάρα έχεις; γιατί δε δοκιμάζεις το ωραίο κόλπο p-90 πάνω για να μη λασπώνει η μακαρονάδα και διπλό κάτω για να χώνεις και λίγο ;); "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."
fuzzywoo Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2010 Ακριβώς.. Έχω μια les paul studio της οποίας έχω βάλει burstbucker 1+2, οι οποίοι αν κ μ'αρέσουν πολύ, έχουν τον περιοριστικό χαρακτήρα των humbuckers.. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σκέφτομαι να κάνω μια tele τύπου "micawber" :) και σκεφτόμουν μήπως αντί για διπλό βάλω p-90, αλλά με το ρουτάρισμα διπλού, για ευελιξία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση