spiros69 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας? ;D seven deadly sins..........
nexarulhu Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 και ο yngwie καπως ετσι κουνιεται,απολαυσε το τραγουδι εσυ ιγνατιε και τα αλλα μην σε νοιαζουν. ιδου και ο yngwie να λικνιζεται...LOL http://www.youtube.com/watch?v=xNOuOwu5sug EXPECT THE UNEXPECTED...
metallos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε :D
ignantios Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε :D ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα,για τον ηχο ευθυνεται η rp500 και η fender american deluxe ............ ;) Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας? ;D ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ευχαριστω πολυ,ρε συ αφου εχω πει εχω προβλημα με τη ζεστη........ ,το σχολιο κορυφη ;D και ο yngwie καπως ετσι κουνιεται,απολαυσε το τραγουδι εσυ ιγνατιε και τα αλλα μην σε νοιαζουν. ιδου και ο yngwie να λικνιζεται...LOL το κακο ειναι οτι πηρα μονο το κουνημα...τα αλλα απ'εχω............πολυ μαλιστα....... ;D RUN FOREST....RUN!!!!
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 αλητεια μαν! πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
Michelle Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 :D Thumps up! Ροκάρεις και γράφεις όπως είπε κάποιος! Συνέχισε!! Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα ;D I got some, if you need it...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 αλητεια μαν! πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;) δεν φταιω εγω...φταις εσυ που εχεις καλο αυτι και ακους τα παντα........ ;D....ευχαριστω πολυ.......υπαρχουν και πολλες πρασινες κοκκινες......αλλα ετσι ειναι αυτα...... RUN FOREST....RUN!!!!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ελιωσα....................τελος ;) RUN FOREST....RUN!!!!
Nestoras Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Αγόρι μου να το γκρουπ που θα 'πρεπε να είσαι μέλος. Πέρα από τη πλάκα αυτό είναι το κομμάτι με το πιο <<μεστό>> σου παίξιμο. InfluenSir!
ignantios Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Αγόρι μου να το γκρουπ που θα 'πρεπε να είσαι μέλος. Πέρα από τη πλάκα αυτό είναι το κομμάτι με το πιο <<μεστό>> σου παίξιμο. ;D ;D ;D........μπαααααααα εχουμε ψωμια πολλα ,αν και δεν θα φτασω ποτε σε τετοια επιπεδα.........ευχαριστω ΝΕΣΤΟΡΑ..............χαιρομαι που σου αρεσε ........εχεις και καποια ενσημα παραπανω και μετραει ο λογος σου......... RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση