Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D

Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας?  ;D

seven deadly sins..........

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε  :D

Δημοσιευμένο

Σουπερ απλα :DΦοβερο παιξιμο και μ'αρεσει παρα πολυ ο τονος σου :)Ενα μεγαλο μπραβο :Dκαι μην μασας για την κοιλιτσα βλακειες σου λενε  :D

ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα,για τον ηχο ευθυνεται η rp500 και η fender american deluxe ............ ;)

Γειά σου ρε Αντώνη.....Ο Mallmsteen κλωτσάει με το δεξί εσύ με τ αριστερό... :D

Ωραίο παίξιμο(της κιθάρας) φιλαράκι...Το χεις το μπλουζάκι....αλλά γτ δεν το φοράς κιόλας?  ;D

ΣΠΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ευχαριστω πολυ,ρε συ αφου εχω πει εχω προβλημα με τη ζεστη........ ,το σχολιο κορυφη ;D

και ο yngwie καπως ετσι κουνιεται,απολαυσε το τραγουδι εσυ ιγνατιε και τα αλλα μην σε νοιαζουν.

ιδου και ο yngwie να λικνιζεται...LOL

το κακο ειναι οτι πηρα μονο το κουνημα...τα αλλα απ'εχω............πολυ μαλιστα....... ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

αλητεια μαν!

πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημοσιευμένο

:D

Thumps up!

Ροκάρεις και γράφεις όπως είπε κάποιος! Συνέχισε!!

Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα  ;D

I got some, if you need it...

Δημοσιευμένο

αλητεια μαν!

πολυ καλη προσπαθεια! εν δεν σου ειχε φυγει εκεινο το Bend στο τελος θα ηταν τελειο! ;)

δεν φταιω εγω...φταις εσυ που εχεις καλο αυτι και ακους τα παντα........ ;D....ευχαριστω πολυ.......υπαρχουν και πολλες πρασινες κοκκινες......αλλα ετσι ειναι αυτα......

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Η φαρδιά φόρμα είναι όλα τα λεφτά, μέχρι που σε κάποια φάση νόμιζα ότι ήταν φούστα  ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ελιωσα....................τελος ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημοσιευμένο

Αγόρι μου να το γκρουπ που θα 'πρεπε να είσαι μέλος.

Πέρα από τη πλάκα αυτό είναι το κομμάτι με το πιο <<μεστό>> σου παίξιμο.

InfluenSir!

Δημοσιευμένο

Αγόρι μου να το γκρουπ που θα 'πρεπε να είσαι μέλος.

Πέρα από τη πλάκα αυτό είναι το κομμάτι με το πιο <<μεστό>> σου παίξιμο.

;D ;D ;D........μπαααααααα εχουμε ψωμια πολλα ,αν και δεν θα φτασω ποτε σε τετοια επιπεδα.........ευχαριστω ΝΕΣΤΟΡΑ..............χαιρομαι που σου αρεσε ........εχεις και καποια ενσημα παραπανω και μετραει ο λογος σου.........

RUN FOREST....RUN!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...