dittohed Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ξέθαψα ενα πολύ παλιό instrumental φτιαγμένο με διάφορα samples και με το reason 2.Ξέρω,το beat είναι ψιλοάθλιο αλλά δεν με χαλάει.Anyway,κάθε παρατήρηση δεκτή...περιμένω Siren.wma
Stevie@ Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Ωραίος φίλε dittohead... Πολύ ωραίος η σύνθεση & η ατμόσφαιρα τα σπάει.. όμως το beat είναι λιγο.. ξερό και δυνατά... Πολύ ωραίος πάντως. 8) www.facebook-codes.info
relayer Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Λοιπόν... Συγχαρητήρια για τη γ@μ@τη ατμόσφαιρα που πέτυχες φίλε dittohead... Εμένα μου άρεσαν όλα ακόμα και το beat που όσο παλιό κι αν θεωρείς ότι είναι, πιστεύω πως φτιάχνει την ατμόσφαιρα που έλεγα... Θα μπορούσε ANETA να σταθεί ως εισαγωγή ή middle section σε ένα κομμάτι επαγγελματικής μπάντας ambient/kraut rock, ή prog rock π.χ. porcupine tree... Για ανέβασε και τίποτε άλλα γιατί φαίνεται ότι το 'χεις το πιο δύσκολο σπορ δηλαδή αυτό της έμπνευσης/σύνθεσης... Μύρια+ από μένα... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith
ignantios Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2010 παρα πολυ ωραιο και ατμοσφαιρικο.........μπραβο........... RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση