yannis37 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 ετσι οπως τα λες δεν υπάρχει κανενας λογος να παρεις EMG. εγω σου προτεινω απο seymour duncan για bridge τον custom 5 sh-14 ή alinico 2 pro και για neck alnico 2 pro ή τον 59 sh-1.(απο ελληνικο μαγαζι εχει σχεδον ιδιες τιμες με τομαν,κανε μια αναζητηση και θα βρεις) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις μαγνήτες, ακόμα δεν άκουσες την κιθάρα και σκέφτεσαι να δώσεις 150 ευρώ στα... κουφά? Μια χαρά δυνατούς μαγνήτες θα φοράει η epiphone, με τα λεφτά που θα έδινες για μαγνήτες και ένα πετάλι παίρνεις μια μικρή και εύχρηστη πεταλιέρα και βγάζεις πολύ μεγάλη ποικιλία ήχων. http://www.thomann.de/gr/vox_tonelab_st.htm http://www.thomann.de/gr/boss_me_25.htm
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις μαγνήτες, ακόμα δεν άκουσες την κιθάρα και σκέφτεσαι να δώσεις 150 ευρώ στα... κουφά? Μια χαρά δυνατούς μαγνήτες θα φοράει η epiphone, με τα λεφτά που θα έδινες για μαγνήτες και ένα πετάλι παίρνεις μια μικρή και εύχρηστη πεταλιέρα και βγάζεις πολύ μεγάλη ποικιλία ήχων. Εννοείται +1000 και εγω μιλησα αν αλλάξεις οποσδήποτε μαγνητες. καλυτερα πεταλιέρα!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις μαγνήτες, ακόμα δεν άκουσες την κιθάρα και σκέφτεσαι να δώσεις 150 ευρώ στα... κουφά? +1000 Αν πάλι θέλεις ντε και καλά να βάλεις EMG, μην πας στο 81/85. Καλύτερα να βάλεις 2 85άρηδες με 18V και είσαι μια χαρά για blues-rock ή πιο Hard Rock καταστάσεις. Βασικά ο 81 (που κάνει τη ζημιά για τον ήχο που ψάχνεις) ξουρίζει λιγάκι και ενδείκνειτε για πιο βαριές δουλειές (υπέρβαρες θα έλεγα). Φυσικά πέραν των μαγνητών, ο ήχος σου εξαρτάται και απο τα υπόλοιπα βλ. ενισχυτής, πετάλια, πεταλιέρα κλπ κλπ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gakias Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 ΠΑΙΔΙΑΑ...ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ....ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ...!!!! θελω καλυτερο ηχο...γιατι σιγουρα μπορει να βγει και καλυτερος απο αυτον..!!! στο κατω κατω...δεν θα τους παρω κατευθειαν...ρωταω απλα...για να δω τι θα κανω σε λιγο καιρο..!!! :) :)
gakias Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 και απο αυτες τις 2 πεταλιεερες να υποθεσω πως η Vox ειναι καλυτερη εε?
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 στο κατω κατω...δεν θα τους παρω κατευθειαν Έτσι μάλιστα, νόμιζα οτι θα τα παραγγείλεις όλα μαζί. θελω καλυτερο ηχο...γιατι σιγουρα μπορει να βγει και καλυτερος απο αυτον..!!! Σε τι ενισχυτή την άκουσες και δεν σου άρεσε? Είδικα σε αρκετά γκαζιάρικες καταστάσεις η κιθάρα παίζει ένα 10 το πολύ 20% ρόλο στον τελικό ήχο. Καλύτερα να δώσεις χρήματα πρώτα σε ενισχυτή και εφφέ και μετά σε μαγνήτες.
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 και απο αυτες τις 2 πεταλιεερες να υποθεσω πως η Vox ειναι καλυτερη εε? Ε, ναι είναι;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
gakias Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Καλαα....εγω θα παρω...Boss...!!! :P :P :P ;D ;D ;D
WilliamSats Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 ΟΚ μετά όμως μη λές οτι δεν σου είπαμε για TL SE ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση