gakias Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Καλησπερα....θα ηθελα να ρωτησω.,...ενδιαφερομαι να αγορασω την EPIPHONE LP STUDIO WORN BROWN...Και θα ηθελα να αλλαξω μαγνητεσ βαζωντας καποιους EMG....Ποιους θα μου προτεινατε??? ΑΠΟ ΕΔΦ\Ω ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ...!!! 1) http://www.thomann.de/gr/search.html?xsid=36c1ccd9cc5d3fb4e1da6282ae17174f&KF=on&gk=gitaeghu&oa=ala&bn=EMG&pr=0a80&wgfid1=7852&wgf7852=&wgfid2=7853&wgf7853=&wgfid3=7854&wgf7854=&wgfid4=7855&wgf7855=&wgfid5=7856&wgf7856=&wgfid6=7857&wgf7857= ευχαριστω ... :) :)
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Αν δεν μας πεις ποιά είδη μουσικής θέλεις να παίξεις και τί εξοπλισμό θα χρησιμοποιήσεις με τη συγκεκριμένη κιθάρα (ενισχυτή, πετάλια κλπ), δύσκολα θα λάβεις κάποια απάντηση φίλε μου. Yes it is!!!
nexarulhu Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Αν θες passive μαγνητες,και κατι που να ειναι οικονομικο μπορεις να βαλεις τους EMG HZ,τωρα αν θες να δωσεις κατι παραπανω βαλε το κλασικο σετ EMG 81,85. Να φανταστω οτι θα παιζεις rock και metal ??? EXPECT THE UNEXPECTED...
gakias Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 rock-classic rock ...!!! apokleistika....an tora bgazei kai ligo metal...kanena problima...apo enisxiti...exo ena MARSHALL 45 WATT kai petalaki ...8a paro ena BEHRINGER OD-100 OVERDRIVE DISTORTION...!!! :D :D :D loipon?
nikos17m Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 παρε το σετακι της Duncan Jb kai Jazz οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα,νομιζω καπου στα 120 ευρω απο thomann,για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη και σιγουρα καλυτερη απο τους emg.
gakias Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 να σου πω την αληθεια...δεν τους βρισκω στο thomanm τωρα...!!!Δεν ξ :P ::)ερω γιατι αλλα εχω κολλησει σε EMG
gakias Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 ισως να λες αυτους http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshjb_jazz_rodded_humbucker.htm εε??? ??? ??? ???
ThePilgrim Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Παντως για classic rock ενεργοί emg πολύ δύσκολα, εκτός αν είναι single coil, ή ίσως αν βάλεις το σετ 81wt/89 που σπλιτάρονται σε μονούς, αλλά πάλι καλύτερα να βάλεις κάτι που να ακριβώς γι αυτό που παίζεις. ....another day.....another corpse....another reason...
gakias Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ξερω τι παιζω και τι θελω να παιζω....αλλα δεν ξερω τι ειναι καταλληλο για αυτο το ειδος...!!! σας ειπα τι θελω αποκλειστικα...classic rock kai an βγαζει λιγο μεταλ ακομα καλυτερα...(δεν ειναι ομως στις απαιτησεις μου για τους μαγνητες...) απο κει και περα..γιαυτο ρωταω να μου πειτε ποιους να βαλω...!!οποιοι και να ειναι αυτοι...!!! και ας εχχω κολλησει με τους Emg.. :P :P :P :P :P :P ;D ;D ;Dxaxaxa
ThePilgrim Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 XAXAXAX, απλά οι emg και κυριώς οι ενεργοί είναι για μέταλ. Τώρα, οι gibson burstbuckers πρέπει να κάνουν για classic rock αλλά και οι duncans που προτείνουν τα παιδιά πιο πάνω. Ίσως και οι dragon απο prs κάνουν για τη δουλειά. Τσέκαρε επίσης και αυτούς τους bareknuckle ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση