green Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 προς τιμην της τελε μου που αποφασισα να την αποχωριστω :'( (ειναι στις αγγελιες) για τα ματια μιας αλλης ;D γραφτηκε αυτο το cover . comment free http://www.box.net/shared/ijiuj8ofep
kokobloko Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 κακως την πουλας τη baja παντως... qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm
green Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 κακως την πουλας τη baja παντως... αμα σου πω οτι ειμαι 50-50 πια αν θα την δωσω τελικα θα με πιστεψεις? απλα μου καρφωθηκε μια αλλη και δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια για πολλες κιθαρες :-\ αλλα δεν μου αρεσει κιολας θελω να εχω 1,2 το πολυ και να επικεντρωνομαι σε αυτες.
zoo Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Μπραβο σου που διαλεξες αυτη την κοματαρα για cover. ;) It's only Rock 'n' Roll .....................
green Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 να'σαι καλα φιλε μου . απο κομματαρες πολλες! να σου φτιαξω μια λιστα που να μην τελειωνει με τιποτα. να μπορουσα να τα παιζα και ολα ομως ;D περα απο την πλακα και εμενα μου αρεσει πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση