tiftiants Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Χωρίς δεύτερη σκέψη:Πάνος Οικονομάκης (αν βέβαια έχεις την διάθεση και την υπομονή να περιμένεις να πάρεις σειρά...) http://www.enigmagt.gr/
IakChaos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 Μια κοπέλα μου το είχε πει εμένα αυτο κάποτε :P :P (χουμορ κάνομε εννοείται) δλδ πιο απο τα δυο δεν ισχυει?? τα 25 ευρω η οτι θα την μεταμορφωσει???? :P
IakChaos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2010 εγω εχω αιωνιο προβλημα με την ΜΙ την εκτη δηλαδη ψιλοτασταρει στο 12-14 ταστο...ολοκληρη η κιθαρα ειναι κομπλε μονο εκει εχω το προβλημα...και ειναι καινουρια κιθαρα απλα της εχω αλλαξει μαγνητες 3 φορες(στρατ) και καθε φορα εχω αυτο το προβλημα...εχω παιξει και με saddles αλλα παλι χανει....δεν τασταρει ακριβως απλα οταν παιζω 12ο ταστο ο ηχος ειναι λες και μπλεκονται και αλλες νοτες μαζι,,,ενα περιεργο πραγμα σαν να ανεβοκατεβαινει η νοτα πανω κατω...τι να πω τα νευρα μου αυτο ακριβως παθαινω και εγω φιλε, φτιαχνω το action κ η μι η 1η στο 12 μεχρι το 15 παθαινει αυτο που λες ειναι Insane αυτο !χαχα!τι αλλο θα δουμε ρε γαμωτο!!! ??? ;)
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 εγω εχω αιωνιο προβλημα με την ΜΙ την εκτη δηλαδη ψιλοτασταρει στο 12-14 ταστο...ολοκληρη η κιθαρα ειναι κομπλε μονο εκει εχω το προβλημα...και ειναι καινουρια κιθαρα απλα της εχω αλλαξει μαγνητες 3 φορες(στρατ) και καθε φορα εχω αυτο το προβλημα...εχω παιξει και με saddles αλλα παλι χανει....δεν τασταρει ακριβως απλα οταν παιζω 12ο ταστο ο ηχος ειναι λες και μπλεκονται και αλλες νοτες μαζι,,,ενα περιεργο πραγμα σαν να ανεβοκατεβαινει η νοτα πανω κατω...τι να πω τα νευρα μου αυτο ακριβως παθαινω και εγω φιλε, φτιαχνω το action κ η μι η 1η στο 12 μεχρι το 15 παθαινει αυτο που λες ειναι Insane αυτο !χαχα!τι αλλο θα δουμε ρε γ***το!!! ??? ;) To πρόβλημά σας δεν είναι ταστάρισμα. Λέγεται Stratitis. Πρόκειται περί... ασθένειας στις Strat, που προκαλείται από το μαγνητικό πεδίο του neck μαγνήτη. Κατεβάστε λίγο το neck μαγνήτη από τις βίδες του, στην πλευρά των μπάσσων και θα περιοριστεί πολύ (ή θα λυθεί τελείως). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2010 Τέλος πάντων έλα σε μένα να σου κάνω το πρώτο και από 'κει και ύστερα μαθαίνεις και θα το κάνεις μόνος σου. InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση