Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Μα όταν έγραφα ο καθένας και τον εαυτό μου έβαζα μέσα, σόρρυ αν δεν φάνηκε!!

Οπότε από σένα +1 για μπουγκέρα, αυτό κρατάω εγώ τουλάχιστον!!!!

Συγγνώμη δεν ήθελα να φανεί ότι έχω γνώμη χωρίς να έχω στην κατοχή μου κανέναν, εξάλλου και γώ είμαι στην ίδια θέση με το παλικάρι που ξεκίνησε αρχικά το θέμα...

Έχω καταλήξει στον VOX και επειδή περιμένω σαν Μ______ς δύο μήνες κοντά τον Ελληνα έμπορο να τον φέρει ο Bugera έχει αρχίσει να μου κλείνει το μάτι επικίνδυνα! Σόρρυ και πάλι αν εξέφρασα άποψη χωρίς προσωπική εμπειρία!! :)

BUGGERA δαγκωτό παίχτη..

seven deadly sins..........

Δημοσιευμένο

Τον Night Train. Στον πρότεινα πιο πάνω βρε  :P. Λόγω της πολύ ωραίας παραμόρφωσης του και λόγω των... "καθαρών " καθαρών του  :P !!

Ακούγεται γαμάτος το ξέρω... και πρέπει να είναι για να το λές εσύ σε εμπιστεύομαι!! Πρέπει μια μέρα να κατέβω κέντρο να τον ακούσω αλλά άντε κατέβα με όλα αυτά που γίνονται τώρα!!! Με τα πετάλια πώς τα πάει?

Δημοσιευμένο

Οι Bugera που έχουν πέσει στα χέρια μου είχαν χαμηλής ποιότητας εξαρτήματα.

αυτό τους κάνει απρόβλεπτους σε θέμα ζημιών κατά την γνώμη μου.

Μέχρι στιγμής έχω δει εσωτερικά 2 κόμπο εκ τον οποίων ο ένας ήθελε αλλαγή δε δύο ποτενσιόμετρα 1 μήνα μετά την αγωρά του, τα οπόια βγάζανε πολύ θόρυβο και δεν στρώνανε με κανένα σπρέι.

Δημοσιευμένο

Τον Night Train. Στον πρότεινα πιο πάνω βρε  :P. Λόγω της πολύ ωραίας παραμόρφωσης του και λόγω των... "καθαρών " καθαρών του  :P !!

Ακούγεται γαμάτος το ξέρω... και πρέπει να είναι για να το λές εσύ σε εμπιστεύομαι!! Πρέπει μια μέρα να κατέβω κέντρο να τον ακούσω αλλά άντε κατέβα με όλα αυτά που γίνονται τώρα!!! Με τα πετάλια πώς τα πάει?

σορρυ! ήταν βράδυ...χεχε! ;D

Κέντρο? Έχει κανείς bugera στο κέντρο?? άντε ο καγμακης...(το πολύ)...οι υπόλοιποι  μάλλον δεν έχουν ιδέα τη πάει να πει...βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι κάπου στα εξαρχεια είχα δει ένα μαγαζάκι με "boutique" ενισχυτές και πετάλια...αλλά ξέρω γω?!  ???

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημοσιευμένο

σορρυ! ήταν βράδυ...χεχε! ;D

Κέντρο? Έχει κανείς bugera στο κέντρο?? άντε ο καγμακης...(το πολύ)...οι υπόλοιποι  μάλλον δεν έχουν ιδέα τη πάει να πει...βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι κάπου στα εξαρχεια είχα δει ένα μαγαζάκι με "boutique" ενισχυτές και πετάλια...αλλά ξέρω γω?!  ???

Εβαλες Bugera και boutique στο ιδιο ποστ; :o

:P

Δημοσιευμένο

οκ ενταξι....

απλά για τα δεδομένα της πόλης μας οτιδήποτε μη-MARSHALL,FENDER, LINE 6 τρανζιστορο-καφρο-ενισχυτακια είναι "boutique".... ;D

www.alexisgearstuff.com

www.youtube.com/alexisgearstuff

Δημοσιευμένο

Γεια χαρα!

Η γνωμη μου ειναι να μην παρεις κανενα απο τα παραπανω.

Απλα γιατι θα το βαρεθεις συντομα.....

Προτεινω σε ολους που δεν θελουν να ξοδεψουν πολλα, τον CERIATONE ο οποιος

βγαζει παρα πολλα μηχανηματα και σιγουρα καποιο θα σου κανει! (ταπεινη μου γνωμη

το ceriatone overtone)

Oι τιμες του ειναι κατω απο το μισο της αξιας τους, γιατι ο τυπος ΔΕΝ ειναι αμερικανος και

ετσι χτυπαει την αμερικανικη αγορα (+40%)

>>Ψαξε καλα το youtube και μην εκπλαγεις αν η ποιοτητα του ¨χτυπαει΄ ενισχυτες με +3000$

Να εισαι καλα και ελπιζω να βοηθησω, γιατι πριν γραψω αυτα εκανα απειρα λαθη!!!!

με το τελωνειο τι γινεται?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...