music man Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 υπαρχει διαφορα στον ηχο(οχι καθηστερηση αλλα ποιοτητα) σε δυο καρτες ηχου οχι ακριβότερες των 200ε? παραδειγμα EMU 0202 και EMU 0404 αν ναι ειναι εσθητη με το αυτί?
Evilnye Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Όχι η διαφορά στις δύο κάρτες που ανέφερες είναι κυρίως ο αριθμός εισόδων που παρέχει η κάθε μια. Ηχητικά δε θα ακούσεις καμία διαφορά.
music man Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 ευχαριστω! για να ακουσω διαφορα στα ποσα χρηματα υπαρχουν? μηπως θα μπορουσες να μου δειξεις καποια?
dimitris81 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 ευχαριστω! για να ακουσω διαφορα στα ποσα χρηματα υπαρχουν? μηπως θα μπορουσες να μου δειξεις καποια? Η καλύτερη λύση για κάτω από €200 για μένα είναι η Focusrite Saffire 6 USB http://www.athensproaudio.gr/index.php?target=products&product_id=31855 και καλούς προενισχυτές και καλούς drivers και τελος πάντων ειναι μιά εταιρία που εμπιστεύεσαι... δέν μου έρχεται κάτι άλλο να προτείνω ... TC Konnekt48, TC PowerCoreX8, Focal Solo6, Cubase5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση