Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κατ'αρχάς ηρέμησε! :(

Είμαι ήρεμος.

Σχετικά με τις προτάσεις για δοκιμες. Μπορώ να πω ότι δεν είναι δύσκολο, αλλά είμαι απλώς από τη φύση και την ανατροφή ένας άνθρωπος ο οποίος προτιμά να ενεργεί συνετά και με βεβαιότητα και οχι ελπίζοντας για ένα τυχαίο αποτέλεσμα. Είμαι λίγο τελειομανής, sorri, ενδέχεται να χρειαστεί θεραπεία ...  ;D

Πιστεύω ότι δεν προσβάλλα κανέναν.

OK. Γενικα παντως ειναι ευκολη, φθηνη και καλη λυση. Υπαρχει και ακομα καλυτερη λυση με monolithic ICs αλλα τεσπα.

Kατά πόσον είναι δυνατόν να παραγγείλω να κατασκευασουν αυτο σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών?

Θα μπορουσες να εχεις ενα balanced καλωδιο απ'τον υπολογιστη σου μεχρι πριν τον ενισχυτη (πχ. 9 μετρα) και να συνδεσεις μια απο τις λυσης που σου προτεινα, ακριβως πριν τον ενισχυτη. Με αυτο τον τροπο εχεις μονο ενα μετρο unbalanced καλωδιο.

Αυτό είναι ακριβώς ό,τι πάω να κάνω με των

http://www.thomann.de/gb/neutrik_na2md2btx.htm

και με το καλώδιο που αγόρασα (snake 8Jack 1/4 to 8XLR Male balanced cable)

Και νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος τρόπος για μένα.

Αλλα, πες μου σε παρακαλλω, τι νομίζεις ότι θα ήταν καλύτερα - κυκλωμα IC η NEUTRIK? ???

Οτι αφορά τα DI πρέπει να ομολογήσω, δεν καταλαβαίνω τίποτα πως πρέπει να χρησιμοποιούντε. :(

Απ' τη στιγμη που δε μιλαμε για 'recording signal chain'  νομιζεις οτι αξιζει τον κοπο/χρονο/χρημα για ολα αυτα? Τι monitors εχεις (passive λογικα). Τι ενισχυτη?

Ειμαι ερασιτέχνης και δεν ξέρω κάτι που σημαίνει 'recording signal chain'. :-[

Ίσως δεν χρειάζεται καν να ξέρω (μπορεί να κάνω και λάθος), δεδομένου ότι δεν ειμαι επαγγελματίας.

Εγκατέστησα ένα μικρό στούντιακι στο σπίτι μου (Saffire, BM5a, i7 930, 6Gb) και προσπαθώ.

Για τον κοπο/χρονο/χρημα να πω την αλήθεια δεν σκέφτουμε, γιατι αυτό είναι ένα χόμπι και το κάνω με χαρά και ενθουσιασμό. Φυσικά, υπάρχουν περιορισμοί.

ΗΤ ειναι ταπεινος (str-VA555es, Emphasis 20,10, 2\7, YST-SW800), βρίσκεται στο διπλανο χωρο.

Διακριτή σύνδεση χρειάζομαι για τη δημιουργία αριστουργήματων με σκοπό να αποκτώ κανα Oscar (σύντομα). 8)

Εβαλα εκεί οθόνη/ποντίκι/πληκτρολόγιο επιπροσθέτως για υπολογιστή. Αυτα.

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.