Lernaia_Ydra Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Κ στη μουσικη που υποτιθεται οτι ειναι τεχνη, σε αυτη τη χωρα ακομα κ στη μουσικη υπαρχει λαμογια.
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Κ στη μουσικη που υποτιθεται οτι ειναι τεχνη, σε αυτη τη χωρα ακομα κ στη μουσικη υπαρχει λαμογια. Μην μπερδεύεις τη μουσική με το εμπόριο...πάλι η χώρα σου φταίει? Απατεώνες υπάρχουν παντού...απλά στο παντού μας σώζει το Paypal!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Κ στη μουσικη που υποτιθεται οτι ειναι τεχνη, σε αυτη τη χωρα ακομα κ στη μουσικη υπαρχει λαμογια. η Τεχνη..ρεπλικαρεται σε ολα της τα μηκη και πλατη..και ειδη. www.sonicspace.gr
Lernaia_Ydra Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 bihla συμφωνω με χιλια με αυτο που πες. Θες κιθαρουλα ? Να ξερεις τι να κοιταξεις να αποφυγεις τις μαιμουδες, ψαχτο λιγο πριν αγορασεις. Γιατι μετα την απομακρυνση απ του ταμειου...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 η Τεχνη..ρεπλικαρεται σε ολα της τα μηκη και πλατη..και ειδη. Φοίβος? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Lernaia_Ydra Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 marathon, να σταθω σε αυτο που ειπες. Υπαρχουν μουσικοι εδω κ εμποροι. Αυτο μου δινει απαντησεις σε πολλα κ δε πρεπει οπως λες να τα συγχεουμε. Αρα απο δω κ περα ειμαι περηφανος που οταν κανω κατι εκτος κανονων κρινομαι σα μουσικος.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Φοίβος? ;D ;D χαχαχαχ.....σου χω ενα ρολεξακι....μαμισιο ε.....140Ε για σενα.... κιθαρες μαιμου.....ημαρτον....λοιπον...ακου και προβληματισου (Γεωργιου) www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Αρα απο δω κ περα ειμαι περηφανος που οταν κανω κατι εκτος κανονων κρινομαι σα μουσικος. Κανόνες-ξεκανόνες, πάντα θα κρίνεσαι από τις πράξεις σου. Δεν κατάλαβα γιατί οι μουσικοί είναι υπεράνω κανόνων πάντως... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Lernaia_Ydra Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 marathon το αναποδο εννοω. για τους μουσικους ισχυουν οι κανονες, αν συνεχισω να πω για ποιους δεν ισχυουν θα φαω παλι ταλι-μπαν κ θα σβηστει το μυνημα. Αν θες απαντηση, διαβασε το θεματακι αυτο κ θα την εχεις
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 marathon το αναποδο εννοω. για τους μουσικους ισχυουν οι κανονες, αν συνεχισω να πω για ποιους δεν ισχυουν θα φαω παλι ταλι-μπαν κ θα σβηστει το μυνημα. Αν θες απαντηση, διαβασε το θεματακι αυτο κ θα την εχεις Επιμένεις για κάτι που δεν έχεις δίκιο...έχω διαβάσει το θέμα από την αρχή... εκτός εάν εννοείς ότι το site υποθάλπτει απατεώνες...οπότε χωρίς αποδείξεις, δικαίως έφαγες ταλι-μπαν Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Προτεινόμενες αναρτήσεις