kotipelto1821 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 καλημερα σε ολους θα ηθελα να παρω ενα reverb για να ολοκληρωσω την πεταλιερα μου και ειμαι μεταξυ των δυο tech 21 boost rvb vs holygrail reverb ποιο θα μου προτεινατε και γιατι ;;;
zappa Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Αν είσαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις θα σου έλεγα να τσεκάρεις και το reverb της CTC, Splash λέγεται, τώρα έχει ξεκινήσει την παραγωγή και είναι σαν ένα fender reverb tank σε μορφή πεταλιού, σχετικά μικρό σε διάσταση. Στείλε ένα mail στον Χρήστο (electrictabs) www.facebook.com/pulsedot
gregg Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Επισης, (αν τελικα εισαι ανοιχτος και σε αλλες προτασεις) τσεκαρε και εδω -> http://www.vanamps.com/ just changed avatar :p
ThePilgrim Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Πάντως νομίζω ότι το καλύτερο reverb της electro harmonix είναι το cathedral. Έχει περισσότερα στοιχεία από το Holygrail όπως infinite sustain κ.α. ....another day.....another corpse....another reason...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση