artiu Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 φιλε πολυ ωραιο το κομματακι σου!!!! με τελε παιζεις;ωραιος ο ηχος σου!μπραβο!! σε backing track παιζεις ή ολο δικο σου ειναι;
karozas76 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Φιλε μου σε ευχαριστω.Οχι με μια (ο θεος να την κανει) les paul copy jack and danny... η οποια ακουγεται οντως σαν tele.Tο backing track ειναι δικο μου,φτιαγμενο στο cubase με διαφορα vst και την κιθαρα μου.
Sinios Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Ωραίος ο κιθαρίστας κ η ορχήστρα του... Αφού έπαιζες με Jack&Danny έπρεπε να πίνεις κ Jack Daniel's κατά την ηχογράφηση ε? ;) ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes
karozas76 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Ωραίος ο κιθαρίστας κ η ορχήστρα του... Αφού έπαιζες με Jack&Danny έπρεπε να πίνεις κ Jack Daniel's κατά την ηχογράφηση ε? ;) ;D χαχαχαχαχα οχι μονο heineken πινω
artiu Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 παιζει να ανεβασεις κ το backing μονο του ,μου φανηκε και αυτο αρκετα ενδιαφερον!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση