Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ηταν μια εξαιρετική βραδιά απ' όλες τις απόψεις. Το μαγαζί σωστό και ο ήχος μπόμπα! Οι μπάντες πολύ οργανωμένες, με άρτιο (φυσικά...) εξοπλισμό και τεχνική ευχέρεια. Μα πιό πολύ η συνέπεια και ο επαγγελματισμός τους συνέβαλε για ένα τόσο πετυχημένο πάρτι. Μπράβο! Live and let Live.
chris_crazy Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Μπράβο παιδιά. Πολύ ωραίο live. Όλα τα συγκροτήματα ήταν άψογα, αν και για μένα το αστέρι της βραδιάς ήταν η Βίλμα...
Chaostar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Ρε παιδια ποια ειναι εν τελει αυτη η Βιλμα;;;; Εγω ειδα πολλα ωραια παιδια εκει (ειδικα μι αμε σκιστα ματακια...σαν την Bjork ειτανε :wink: )... Αν ερθει το Σαββατο να μου την δειξει κάποιος.. Rockinger Teleplikter
Giorgos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Αν κατάλαβα καλά πρέπει να ήταν ένα ξανθό με σπαστό μακρύ μαλλί και κορμί...φωτιά! :twisted:
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες....
elavd Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Chaostar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 OP Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες.... Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video Rockinger Teleplikter
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες.... Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video ρε τρελε...νομιζεις αν ηταν στο χερι μου δεν θα εσκαγα μυτη;;;...θελω πολυ να σας ταλαιπωρησω ολους σας...αφου σας αγαπαω.... Να φανταστεις με πηραν τηλ κατα τις 00:00 να σκασω μυτη και λογω του οτι δεν μπορουσα να ερθω.....τσιτωσα τρελα..και δεν βρηκα ησυχια ολο το βραδυ...ατιμε whitenoise...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 ατιμε whitenoise... και οπως θα ελεγες αν ησουν στη θεση μου...βασανισουυυυυυυ :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Giorgos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω' date=' αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D[/quote'] Ήταν τελικά αυτή που λέω Ηλία ή υπήρχε και άλλο στα ίδια κυβικά και δεν το είδα;;; 8O
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση