Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator
Δημοσιευμένο

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Ηταν μια εξαιρετική βραδιά απ' όλες τις απόψεις.

Το μαγαζί σωστό και ο ήχος μπόμπα!

Οι μπάντες πολύ οργανωμένες, με άρτιο (φυσικά...) εξοπλισμό και τεχνική ευχέρεια.

Μα πιό πολύ η συνέπεια και ο επαγγελματισμός τους συνέβαλε για ένα τόσο πετυχημένο πάρτι.

Μπράβο!

Live and let Live.

• Απαντήσεις 390
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Ρε παιδια ποια ειναι εν τελει αυτη η Βιλμα;;;; Εγω ειδα πολλα ωραια παιδια εκει (ειδικα μι αμε σκιστα ματακια...σαν την Bjork ειτανε :wink: )...

Αν ερθει το Σαββατο να μου την δειξει κάποιος..

Rockinger Teleplikter

Δημοσιευμένο

Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο
Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες....

Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video

Rockinger Teleplikter

Δημοσιευμένο
Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες....

Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video

ρε τρελε...νομιζεις αν ηταν στο χερι μου δεν θα εσκαγα μυτη;;;...θελω πολυ να σας ταλαιπωρησω ολους σας...αφου σας αγαπαω....

Να φανταστεις με πηραν τηλ κατα τις 00:00 να σκασω μυτη και λογω του οτι δεν μπορουσα να ερθω.....τσιτωσα τρελα..και δεν βρηκα ησυχια ολο το βραδυ...ατιμε whitenoise...

Δημοσιευμένο
Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω' date=' αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D[/quote']

Ήταν τελικά αυτή που λέω Ηλία ή υπήρχε και άλλο στα ίδια κυβικά και δεν το είδα;;; 8O

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...