gerasimos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Και μία προτασούλα: μήπως θα θέλατε να ανεβούν κάπου τα demo ή κάποια δείγματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν, πριν τη συναυλία για μια πρώτη γεύση; Γεράσιμος
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Ρε εγώ που είμαι ανήλικος θα μπορέσω να μπώ η θα φάω πόρτα? Time is just a fraction of the sine.......
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Φέρε και τις συμμαθήτριές σου και θα μπεις ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Nice....ΚΑτι θα κανονίσω και για σένα πονηρούλη.... Time is just a fraction of the sine.......
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Nice....ΚΑτι θα κανονίσω και για σένα πονηρούλη.... Εγώ θα συνοδεύομαι...:P Τους άλλους σκέφτομαι ... Για το κοινό καλό δουλεύω!!! :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Earendil Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Αν σκεφτείς ότι το όνομα μας έχει βρεθεί σε αφίσα ως εξής: "Τάδε, Δείνα, The Low, Budget Orchestra,..." το γεγονός ότι φαγώθηκε το "The" είναι πταίσμα! :lol: :lol: (¶σε που θα...φάρδαινε την αφίσα!) :lol: τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Chaostar Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Και μία προτασούλα: μήπως θα θέλατε να ανεβούν κάπου τα demo ή κάποια δείγματα των συγκροτημάτων που θα παίξουν' date=' πριν τη συναυλία για μια πρώτη γεύση; Γεράσιμος[/quote'] Δείγματα απο X-Piral εδώ : www.x-piral.com www.myspace.com/xpiral www.numberonemusic.com/xpiral www.bandspace.com/x-piral www.purevolume.com/xpiral www.audiostreet.net/xpiral www.burning-star.net (Επέλαση στο διαδίκτυο μου θυμίζει :) ) Rockinger Teleplikter
toneless Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δείγματα απο X-Piral εδώ : Ρε συ. Αυτοί μοιάζουν με μεταλλάδες... :lol: Άκου να δεις.
arpegios Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Ρε συ. Αυτοί μοιάζουν με μεταλλάδες... :lol: έτσι έτσι... απ'όλα έχει ο μπαξές. Μην πήξουμε στα mid-tempo, να κουνηθούμε και λίγο... :D leep is a symptom of caffeine deprivation.
Chaostar Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2006 Δείγματα απο X-Piral εδώ : Ρε συ. Αυτοί μοιάζουν με μεταλλάδες... :lol: Φημες ειναι εμεις ειμαστε του κλασσικού :P Rockinger Teleplikter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση