Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπερα,

εχω μια ibanez grg170 dx της οποιας προσφατα αποφασισα να αλλαξω τα φωτα  ;D

(καταρχην να δηλωσω οτι ειμαι αρχαριος στα θεματα ηλεκτρικων της κιθαρας)

αγορασα καινουργια pots,καλλωδια,ενα 3θεσιο επιλογεα(ειχε 5θεσιο αλλα ηθελα να βγαλω τον μεσαιο μαγνητη αφου με ενοχλουσε) και jack.μετα απο πολυ προσπαθεια καταφερα και τα κολλησα ολα σωστα και ειχα καθαρα ηχο!

Τωρα στο προβλημα...ο μαγνητης bridge εχει γινει παρα πολυ πριμος(να προσθεσω πως στην θεση neck  εχω βαλει εναν μονο απο μια strat)ενω ο neck ακουγεται τελεια!(τοσο τελεια που σκεφτομαι μπας και κοψω τους διπλους λολ)καμια ιδεα για το τι μπορει να φταει?

Δημοσιευμένο

ναι,αλλα επειδη ξεχασα να παρω απο το μαγαζι που ειχα παρει και τα αλλα πραγματα εβαλα το παλιο.Μηπως να αλλαξω πυκνωτη?να βαλω εναν μεγαλυτερο?

Δημοσιευμένο

θα το κοιταξω αν και ο μονος μαγνητης παιζει κανονικα.ισως στα καλλωδια του διπλου.αλλη μια λεπτομερια ειναι οτι τον πυκνωτη τον εννωσα με τα ποτ με καλλωδιο(και οχι απευθιας οπως ηταν πριν).λεω μπας και εχει καμια σχεση.

Δημοσιευμένο

αν θυμαμαι καλα και το υψος του μαγνητη παιζει ρολο.

δοκιμασες να ανεβασεις-κατεβασεις το μαγνητη?

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Δημοσιευμένο

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, με έναν S.Duncan SH5 σε μια Strat, ο bridge μαγνήτης ακούγεται επίσης πολύ πρίμος (όχι λόγω χαρακτήρα, αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ενοχλητικά πρίμος)

Θα μπορούσα να είχα ανοίξει με την ίδια ερώτηση κάποιο thread, οπότε αναμένω επίσης απαντήσεις κάποιου ομοιοπαθή!

PS: Φίλτατε magicu περαστικά μας!  :D

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...