Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια. Κώστα και Γεωργία η παρατήρησή σας περί φωνής πίσω απ΄τη μουσική με βρίσκει σύμφωνο. Τώρα μένει να παλέψω με το τέρας που λέγεται: "Ξαναπιάνω- κομμάτι -που- έχω- ήδη -μιξάρει- και- σώσει- σε -wav- προκειμένου- να- το -βελτιώσω- και -ας -νομίζω- ότι -το- πρώτο- take- είναι- πάντα- το -καλύτερο -και -ότι -θα -το- χαλάσω" Εδω αρχιζουν οι μεσα σου συγκρουσεις...σε νιωθω μεχρι εκει που δεν παιρνει ! Και παντα μενεις με το πρωτο τεικ ως σημειο αναφορας. www.sonicspace.gr
spewfy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 και μενα μου άρεσε αλλά σε μερικά σημεία θα προτιμούσα η φωνή να ήτανε λιγάκι πιο δυνατά :)
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Jazzjoker μου εφτιαξες το απογευμα ,να εισαι καλα . Μεγάλη μου χαρά. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. :) Ενωμοτάρχης
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Nice! Τώρα το άκουσα!! Συμφωνώ κ εγώ για πιο δυνατά τη φωνή και μου άρεσε ιδιαιτέρως η χροιά της!!
THEOD Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολυ ωραιο Δυνάμωσε τη φωνη και βγάλε το delay και ειναι υπέροχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση