DnBmaniak Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 λοιπον πειτε ποσα που εχετε για να δουμε..
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Την κανω εγω αλλα να ειμαστε λιγοι για να μην μπλεξουμε. Επικοινωνια και συναντηση καπου σχετικα κοντα σε εμενα. (Ιλιον,Μπουρναζι,Αγιο Αντωνιο) Εγω θελω περιπου 100 ευρω πραγματα. ΠΜ να κανονισουμε ή add στο msn. [email protected]
yannis37 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 απο thomann h musicstore? HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103
spiros69 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Την κανω εγω αλλα να ειμαστε λιγοι για να μην μπλεξουμε. Επικοινωνια και συναντηση καπου σχετικα κοντα σε εμενα. (Ιλιον,Μπουρναζι,Αγιο Αντωνιο) Εγω θελω περιπου 100 ευρω πραγματα. ΠΜ να κανονισουμε ή add στο msn. [email protected] Βασίλη να σου στείλω σε π.μ τι θέλω??Σπύρος seven deadly sins..........
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 απο thomann h musicstore? Aπο Thomann. Nαι Σπυρο στειλε μου ενα πμ. Οταν συμπληρωθει το ποσο που θελουμε την στελνω.(Αφου κανω και μια επιβεβαιωση με ολους) Μεχρι στιγμη μου εχει στειλει ο yannis37 στα 50€ και εγω αλλα 80€. Συνολο 130€
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Εγω ..........80€ yannis37....50€ Σπυρος.......43€ ignantios.....80€ Συνολο.........253€
spiros69 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Από Αθήνα δεν θέλει κανείς τπτ?? Άντε ρε μάγκες..... seven deadly sins..........
Sotiris65 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Άντε, να βοηθήσουμε όλοι μαζί την καϋμένη την Άντζελα (Μέργκελ) ...
mariossen Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Παίδες να κάνω μια ασχετη ερώτηση μιας και ασχολείστε με το θέμα παραγγελία απο εξωτερικό.Έχω παρατηρήσει πως στο dv247.com έχει πολύ καλύτερες τιμές απο το thomann σε πολλά προϊόντα!Ξέρει κανείς αν οι τιμές που αναγράφει το dv247 είναι κοινές και για Ελλάδα??Η μήπως δεν αναφέρει τον επιπλέον φόρο όπως το thomann?!Αν γνωρίζει κανείς....
Alchemist Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Παίδες να κάνω μια ασχετη ερώτηση μιας και ασχολείστε με το θέμα παραγγελία απο εξωτερικό.Έχω παρατηρήσει πως στο dv247.com έχει πολύ καλύτερες τιμές απο το thomann σε πολλά προϊόντα!Ξέρει κανείς αν οι τιμές που αναγράφει το dv247 είναι κοινές και για Ελλάδα??Η μήπως δεν αναφέρει τον επιπλέον φόρο όπως το thomann?!Αν γνωρίζει κανείς.... Έχουν συζητηθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ σχετικά με το dv247 σε προηγούμενα threads. Ένα search θα σου δώσει κάθε πληροφορία που χρειάζεσαι. Yes it is!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση