undo_an Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Να ρωτησω μια και δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με Software synth.Πως ηχογραφω αυτο που παιζω με midi μεσω του Lounge Lizards στο Ableton?
edessaios Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Απλό και εύκολο. ;D Πρώτα φορτώνεις εννοείται το συγκεκριμένο vst κάνεις arm το track σου πατώντας το κουπάκι κάτω απτο σόλο ώστε να γίνει κόκκινο και μετά πατάς play.Ψάξε πάντως λίγο μόνος σου το πρόγραμμα είναι απλά ανώφελο να διαθέτεις ένα daw των 500€ και να μην ξέρεις πως να ηχογραφήσεις.
undo_an Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Το πως φορτωνω το συγκεκριμενο προγραμμα(vst) μεσα στο Ableton αυτο ειναι το προβλημα μου, για να το αναγνωρισει το Ableton .Nα γραψω Midi κανονικα ξερω πως λειτουργει.Απλα αυτο που γραφω στο midi θελω να ακουστει με ηχο μεσα απο το Lounge lizard
edessaios Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Τι εννοείς πως?Δεν στο εμφανίζει στην καρτέλα των vst αριστερά?Δεν ξέρεις πως να δρομολογήσεις τα κατάλληλα σήματα?Δώσε μας να καταλάβουμε!
kostas-slash Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 εννοεις πως από την καρτέλα να το μεταφέρεις στο καναλι που εχεις το μιδι καναλι?
undo_an Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ναι! Εννοω πως ενω εχω ανοιξει ξεχωριστα το lounge παιζει μεσω midi μια χαρα.Οταν τωρα ανοιγω το ableton και παω να γραψω στο midi καναλι, οι νοτες του midi γραφονται μια χαρα και θελω να παρουν-ακουστουν μεσα απο τους ηχους του lounge.Δεν ξερω πως να το εμφανισω στα vst οργανα στα αριστερα ωστε να το αναγνωριζει το Ableton. Ευχαριστω βρε παιδια για την προσπαθεια να βοηθησετε γιατι με Vst ειμαι τελειος ασχετος... ::)
edessaios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Θα πας preferences->file/folder->vst custom folder->browse.Τώρα είναι βέβαια ανάλογα με την έκδοση πυο έχεις έτσι είανι στο 7 που έχω εγώ.
undo_an Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Sto browse ομως πρεπει να βρω το .exe αρχειο η οχι?
edessaios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Όχι το exe το .dll αφού έχεις κάνει την εγκατάσταση πρώτα.Και συγκεκρίμενα ούτε το .dll τον φάκελο μέσα στον οποίο είναι αυτό.
undo_an Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ωραια τον φακελο που ειναι μεσα to .dll ok. Το εκανα αλλα δεν βγαζει κανα vst instrument και οταν παω να το ψαξω δεν βρισκει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση