stefano$$$ Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Να τον βαλω μεση η λαιμο?τι λες?βασικα ποια η διαφορα,αυτο ειναι που δεν ξερω.Και ποιος ειναι πιο "γλυκος γκαζιαρικος" ο Jazz η ο 59?Αν ξερεις καποιον αλλο να προτεινεις....thx Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Η γνωμη μου ειναι υπερ του Jazz στην θεση neck. Ισως ο κορυφαιος για πολλα ειδη παιξιματος. Kαι παμε παλι on topic. Aυτο ειναι το καμαρι μου με emg 89 (neck) και emg 81 (bridge) και τo 18volt mod:
aris 17561 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 μεγια βασιλη και καλα παιξιματα... οσο για τον φιλο παραπανω με τους μαγνητες... εννοειται οτι ο νεκ πρεπεινα αλλαχθει για αυτο που ζητας... ο jazz ειναι πιο γλυκος και καθαρος μαγνητης... ο 59 ειναι πιο γκαζιαρικος... βαλε τον τζαζ καλυτερα... ειναι πιο all around... http://www.youtube.com/user/aris17561
stefano$$$ Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 οκ παιδες , ευχαριστω για τις απαντησεις Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!
SteveB Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 την πήρα στα χέρια μου την κιθάρα!!!!! Είναι πραγματικά φανταστική....Δυστυχώς σε μισή ώρα πιάνω δουλειά κ δεν θέλω να την ακούσω ακόμα! Θα συγκρατηθώ λοιπόν μέχρι το βράδυ κ το κόβω,μάλλον θα πάει μέχρι πρωί σήμερα!!!! Η κιθάρα παιδιά εμφανισιακά και παικτικά (ό,τι έπαιξα στο μαγαζί δλδ) είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ. Θα μου πεις,νταξει, τι εμπειρία έχεις εσύ?Από δοκιμές μόνο?Ή από την squire που πέδευες τα τελευταία χρόνια? Το ζήτημα είναι ότι παρ'ολο που το V γενικά όσο έπαιζα διάφορες μου φάνηκε περίεργο σχήμα,αυτή έκατσε πάρα πολύ καλά στο χέρι μου!!!! Τεσπά,έκανε κ το ταξιδάκι της από το κέντρο μέχρι το σπίτι μου,νά'ναι καλά η SBK θήκη που δίνει η Jackson...Ελπίζω μόνο να χωράει στο πορτμπαγκάζ (ίσα ίσα νομίζω θα είναι XD). Θα πω εντυπώσεις όταν πάω για ύπνο (δεν ξέρω πότε...μπορεί 4 μήνες αργότερο ΟΤΑΝ με το καλό σταματήσω να παίζω χα09αχ9090αχ90αχ09αχ) κ πάλι ευχαριστώ για τα φώτα σας ^^ (και πολύ χρήσιμο αυτό με τους emg που έβαλε ο φίλος βασίλης,γτ αν αλλάξω κάποια στιγμή μαγνήτες,θα είναι οι συγκεκριμένοι!) Guitarist in training
ThePilgrim Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Άντε καλόπαιχτη :) ....another day.....another corpse....another reason...
SteveB Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 παιδιά τώρα κάθομαι να φάω λίγο γτ με το που γύρισα από την δουλειά την έπιασα κ την σάπισα 3.30 ώρες μέχρι τώρα... Έχω ενθουσιαστεί πάρα πολύ! Κατ'αρχάς,επιτέλους , μεταλοκιθάρα!!! Το σχήμα όρθιος (καθιστός δεν είναι σουπερ βολικό ακόμα) είναι Ο,ΤΙ πιο βολικό έχω παίξει. Κάνεις τα πάντα. Είναι σουπερ κιθαρόνι, ταστιέρα απίστευτη και πολύ χαλαρή, για τους μαγνήτες δεν το συζητάω καν. Επιτέλους αθόρυβοι και πολύ γκαζάτοι! Εν το μεταξύ, ο Jazz έχει τον καλύτερο καθαρό ήχο που έχω ακούσει από μένα μέχρι αυτή τη στιγμή! Κ απίστευτα μελωδικά και βαριά σόλο! Για τον JB δεν μιλάω καν, ξύνει,σολάρι,ψήνει τοστ και γενικώς σαπίζει!!!! Νιώθα ότι έκανα όντως πολύ καλή επιλογή! Μιλάμε για εκπληκτικό όργανο,παω γρήγορα γρήγορα για μάσα κ συνεχίζω XD Guitarist in training
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 (καθιστός δεν είναι σουπερ βολικό ακόμα) Mε τον καιρο θα καταλαβεις οτι ειναι super βολικο. ;)
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Η γνωμη μου ειναι υπερ του Jazz στην θεση neck. Ισως ο κορυφαιος για πολλα ειδη παιξιματος. Kαι παμε παλι on topic. Aυτο ειναι το καμαρι μου με emg 89 (neck) και emg 81 (bridge) και τo 18volt mod: Βασίλη κούκλα είναι! :) http://www.myspace.com/headcleanerband
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Κωστα... ειναι για αγρια γουστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση