Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες αργότερα...
  • Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης?

P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ

Δημοσιευμένο
υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης?

Λέγεται Audacity.

Ψάξε στο google να το βρεις, είναι αρκετά καλό.

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει.

Για τιμές πήγαινε σε 1-2 καταστήματα στο ιντερνετ κια ρίξε μια ματιά. Την τελευταία φορά που θυμάμαι το CubaseSX3 ήταν στα 700€.

Δημοσιευμένο
Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει.

Και με Μ-Audio :wink:

Δημοσιευμένο

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως, μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.

Δημοσιευμένο
Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως' date=' μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.[/quote']

Με πάσα επιφύλαξη, πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας λογισμικού.

Δημοσιευμένο

Δε θυμάμαι δυστυχώς καθόλου ΤΙ προβλήματα είχαν βρει αυτοί που είχαν κάνει αρνητικά reviews. Πιθανός να μη συνεργάζεται τόσο καλά με το hardware.........

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...