sn6111 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 καλημερα. πριν 1 1/2 μηνα αγορασα μια καινουρια ακουστικη κιθαρα και την προηγουμενη απο τοτε μεχρι και σημερα την εχω στην θηκη της και δεν την εχω χρησιμοποιησει.ειναι καλο να της χαλαρωσω τις χορδες απο την στιγμη που πλεον δεν παιζω μ'αυτην και δεν ξερω ποτε θα ξαναπαιξω?
nexarulhu Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 καλο ειναι απτη στιγμη που θα τοποθετηθουν οι χορδες,να μην κουνηθουν απο την θεση τους,αφου ομως λες οτι θα αργησεις να ξαναπαιξεις μπορεις να το κανεις,μετα ομως θα θελει παλι ρυθμιση το μπρατσο,αν το κανεις μπορεις να βαλεις και ενα πανακι αναμεσα στις χορδες και την ταστιρα ετσι ωστε οι χορδες να μην ακουμπανε στα ταστα.βεβαια εγω προσωπικα δεν βρισκω λογο να χαλαρωσεις τις χορδες,ε δεν νομιζω να γινει και τοξο καινουργια κιθαρα ειναι αλλωστε. καλη τυχη. EXPECT THE UNEXPECTED...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 καλημερα. πριν 1 1/2 μηνα αγορασα μια καινουρια ακουστικη κιθαρα και την προηγουμενη απο τοτε μεχρι και σημερα την εχω στην θηκη της και δεν την εχω χρησιμοποιησει.ειναι καλο να της χαλαρωσω τις χορδες απο την στιγμη που πλεον δεν παιζω μ'αυτην και δεν ξερω ποτε θα ξαναπαιξω? Να μην κάνεις τίποτα. Θα την έχεις στη βάση της όπως και τώρα και απλά θα την... ξεσκονίζεις. ;D Το να την έχεις διαρκώς στη θήκη, ενέχει τον κίνδυνο να παγιδευτεί υγρασία εκεί και να έχεις άλλα τρεχάματα. Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα χαλαρώσεις τις χορδές. Αυτό το κάνουμε μόνο σε συνδιασμό με χαλάρωση της βέργας (για να "ισιώσει" το μπράτσο) και κυρίως σε περιπτώσεις μεταφοράς/ταξιδιού (για να αποφευχθεί πιθανή υψηλή τάση στο σημείο ένωσης headstock/μπράτσου). Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
sn6111 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια.μεσα στην θηκη της της εχω και αυτο το συστημα της Planet Waves για την υγρασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση