Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτον τον εποξικό στόκο που δεν παθαίνει τιποτα σε χτυπήματα και στεγνώνει σε 5 λέπτα και μετά είναι πέτρα

http://www.toolshouse.gr/our-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4148&category_id=300&manufacturer_id=54&vmcchk=1

μόνο προσοχή μην βάλεις πολύ παραπάνω ποσότητα γιατί μετά δεν τρίβετε εύκολα με γυαλόχαρτο

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

εδω δεν μιλαμε  για βιασμο αλλα για έρωτα  :D

Περίμενε να τελειώσει ;)...προς το παρόν βιασμός είναι, και μαλιστα παρα φύσην!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

Μάστορα ωραία το πας μέχρι τώρα :D. Αναμένω με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα :). Βάλε και κανα λογότυπο τύπου <<more beer...>> στο σώμα  ;)

....another day.....another corpse....another reason...

Δημοσιευμένο

4th Update

Σημερα εχει μικρο update γιατι μου τελειωσε το ****χ.... εεεε γυαλοχαρτο και μεχρι να παω να παρω αλλο δεν μπορω να κανω τιποτα  ;D ;D ;D. Λοιπον, ετριψα αρκετα ακομα στην γενικη περιοχη του neck joint και νομιζω οτι το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο. Επισης εκλεισα τσι τρυπες απο το pickguard (και καταλαθος μια απο τον bridge μαγνητη  :P :P :P) και ετριψα και λιγο την πανω γωνια, η οποια βεβαια θελει λιγη ακομη δουλιτσα.

100_0639.jpg

Neck Joint, μετα απο τριψιμο

100_0640.jpg

Neck joint again...

100_0641.jpg

Το σωμα με μερικα χτυπηματακια κι τρυπες κλεισμενα.

100_0644.jpg

Fucked up corner  ;D ;D

100_0643.jpg

...again...

100_0642.jpg

... and again.

EDIT: Μ'αρεσει που εχει censor το κ-λος αλλα οχι το fucked ;D

Fly from Here, but as the Chosen Pessimist...

Δημοσιευμένο

Περίμενε να τελειώσει ;)...προς το παρόν βιασμός είναι, και μαλιστα παρα φύσην!

Ωπ, εμφανιστηκε κι ο marathon  ;D ;D Ειπα κι εγω, τι γινετε και λειπει απο τετοιο thread  :P

Δημοσιευμένο

Ωπ, εμφανιστηκε κι ο marathon  ;D ;D Ειπα κι εγω, τι γινετε και λειπει απο τετοιο thread   :P

Σε παρακολουθώ νέε μου... ;)

Δημοσιευμένο

Αν μετα απο τοσσσηηηη δουλεια...φουσκαλες...τριψιματα..και δεν ξερω εγω τιποτε αλλο...κατσεις παιξεις την χαρεις και την δω σε καμια αγγελια...θα σε φαω! :P

www.sonicspace.gr

Δημοσιευμένο

Αν μετα απο τοσσσηηηη δουλεια...φουσκαλες...τριψιματα..και δεν ξερω εγω τιποτε αλλο...κατσεις παιξεις την χαρεις και την δω σε καμια αγγελια...θα σε φαω! :P

Απαπαπαπαπαπαπα! ΠΟΤΕ!  ;D  ;D  ;D

Θα ειναι προσωπικη κιθαρα, κατι σαν "signature" ;D, στα δικα μου specs, και φτιαγμενη απο μενα για μενα. ;)

Δημοσιευμένο

και φτιαγμενη απο μενα για μενα. ;)

Για να πέρνεις ιδέες, να μία που έχω φτιάξει εγώ...με πολύ στόκο και δουλειά γιατί είχε τρέμολο!!

dscn2042a.jpeg

dscn2051a.jpeg

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...