ESP1982 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2006 πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει :? κατ'αρχην...η λειτουργεια του booster ειναι να σου δινει, περα απο περισσοτερη παραμορφωση, περισσοτερη ενταση...σωστα?... λοιπον...το παρον setup μου ειναι...κιθαρα--->tonelab--->vox ad50vt... μεχρι εδω καλα...το προβλημα ειναι το εξης:εχω εναν καθαρο ηχο.οταν βαζω μια προσομοιωση του tubescreamer για παραδειγμα, ο ηχος φυσικα και ανεβαινει και αποκτα ενα "γρεντζαρισμα"... οταν ομως εχω ΗΔΗ παραμορφωση στον ηχο(mesa boogie εξομοιωση που την λατρευω:lol:)και βαζω το tubescreamer(για παραδειγμα)ο ηχος οχι μονο δεν ανεβαινει...αλλα η ενταση πεφτει λιγο :? τι να κανω ο ανθρωπος?υπαρχει κατι που δεν εχω λαβει υπ'οψην μου?
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 μηπως πρεπει να ανεβασεις την ενταση του "πεταλιου"? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ESP1982 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2006 μηπως πρεπει να ανεβασεις την ενταση του "πεταλιου"? ολα τα δοκιμασα :lol: nothing...και να πεις πως εχω ηδη αρκετο gain απο την "κεφαλη"...στο 50% ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση