myster_maze Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Μήπως να τον ανταλλάξεις με του αδερφού σου?! ;D Πέρα από την πλάκα ο MG30 έχει ψηφιακά εφφέ τα οποία ίσως σου ακούγονται πιο εντυπωσιακά, ειδικά σε χαμηλές εντάσεις. Χαμήλωσε gain και αν θες μπουκώματα κτλ πάρε ένα καλό πεταλάκι. Και μην ξεχνάς ότι δεν επιτρέπονται τα greeklish στο ΝοιΖ.... :)
kostisbenning Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Φίλε μου έχω το ίδιο μηχάνημα κ έχω ακριβώς την αντίθετη παρατήρηση- ότι χρειάζομαι έναν κομπρέσορα. Γνκ τουτος βγάζει πολύ πρίμο-αιχμές, όχι τόσο κομπρεσαρισμένο ήχο... Θα έλεγα δοκίμασε να παίξεις με το presence, και σε διάφορους συνδιασμούς να έχεις τα κουμπιά deep και tone shift... Γενικά από εκεί πειράζω εγώ τα μπουκώματα του ήχου. Κ ατα τ άλλα δεν ξέρω πως αποκρίνεται και ο ενισχυτής στην καμπίνα σου και την κιθάρα. Πάντως παίζει να παίζει ρόλο κ η καμπίνα (δεν είναι μια πρωην hughes kettner?) είχα χρησιμοποιήσει μια φορά κάτι αντίστοιχο (να το περάσω από καμπίνα hughes) και έβγαινε πολύ μουντός ήχος..! If this isn't hell, it's the next best thing!
music man Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Μήπως να τον ανταλλάξεις με του αδερφού σου?! ;D Πέρα από την πλάκα ο MG30 έχει ψηφιακά εφφέ τα οποία ίσως σου ακούγονται πιο εντυπωσιακά, ειδικά σε χαμηλές εντάσεις. Χαμήλωσε gain και αν θες μπουκώματα κτλ πάρε ένα καλό πεταλάκι. ακουγεται πιο εντυποσιακά αλλα σαν απο βαθως ,δεν ειναι μπροστα ο ήχος,ειναι καπως μουντος,απλα ακουγονται τα mutes πιο "σωστα"
sardas Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 αν μπουκωνει ετσι ο μπριτζ ο νεκ πως ακουγεται ??? πασχεις απο εκουαλαιζερ ...αν ειναι του ενισχυτη της καπμινας η του μαγνητη ?.... μηπως παιζεις με τερμα γκειν και χαμηλα το βολιουμ? αυτο ειναι προβλημα οταν θελεις να χρησιμοποιησεις λαμπατο στο σπιτι και σιγουρα δε θα στο λυσει μια καμπινα με περισσοτερα βατ... έχω και δικαιώματα
alderbody Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Θα συμφωνησω με τον myster_maze περι λυχνιων. Επισης, το μεγαφωνο της "καμπινας" σου στα ποσα Ω ειναι? Συμφωνει με την εξοδο του ενισχυτη? Ο τελικος ηχος ειναι σαφως και θεμα μεγαφωνου. Αλλα ειναι πιο πριμαριστα, αλλα πιο "σκοτεινα" και παει λεγοντας... Εμενα παντως οι DSL μου φαινοταν παντα ..."θολοι". wood matters
music man Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 8 ομ ειναι σωστα τα εχω βαλει! δηλαδη μια καμπινα των 300 watt θα βγαζει περισσοτερο ηχο απο οτι των 100? αφου η κεφαλη δινει 50 (?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση